Alexandra Stan se relansează, la aproape un an după ce a fost DESFIGURATĂ de fostul impresar VIDEO

Alexandra Stan a lansat, luni, noul său videoclip, la piesa "Thanks For Leaving", despre care spune că este inspirată din experienţele din viaţa sa. Versurile piesei par a fi un mesaj pentru impresarul bătăuş Marcel Prodan, fostul său iubit, care a băgat-o în spital în urmă cu un an, după ce a bătut-o cu sălbăticie.

RomaniaTV.net
28 apr. 2014, 12:34

Alexandra Stan a intrat într-un con de umbră după scandalul în centrul căreia s-a aflat după ce a fost bătută de impresarul Marcel Prodan.

Citeşte şi Alexandra Stan şi fostul său manager s-au dat în judecată reciproc

Acum, artista revine cu o nouă piesă, „Thanks For Leaving”, care se anunţă a fi un hit şi la care are deja videoclip, filmat în Los Angeles şi în deşertul din California.

Textul piesei este un mesaj pentru un fost iubit, căruia îi mulţumeşte că a ieşit din viaţa ei, ajutând-o astfel să reînveţe să trăiască.

Foarte probabil, judecând şi după declaraţiile artistei, care a spus că piesa este inspirată din experienţa ei de viaţă, destinatarul mesajului este nimeni altul decât Marcel Prodan, fostul său iubit şi impresar, cu care a avut o relaţie cu năbădăi, la finalul căreia artista a ajuns desfigurată în spital, după o bătaie cruntă.

Citeşte şi Alexandra Stan are un nou iubit. Uite cum arată tânărul care o face fericită FOTO