Alexandra Stan, show lasciv pe mesele din club. Cum s-a rupt în figuri artista în Mamaia

Alexandra Stan nu stă o clipă locului! Artista are o energie debordantă și a demonstrat acest lucru și în Mamaia, unde s-a rupt în figuri pe mesele și scaunele din club. Artista nu s-a ferit de ochii curioșilor și a dansat cu foc pe hit-urile momentului.

05 sept. 2023, 16:12

Alexandra Stan este una dintre vedetele mioritice foarte controversate. Mereu sinceră și asumată, cântăreața nu se ferește să își facă apariția în ținute provocatoare și să facă ce știe ea mai bine, și anume să se distreze din plin alături de cei dragi.

Citește și: Boala incurabilă de care suferă Alexandra Stan. Diagnostic crunt al medicilor: „E foarte riscant!”

Alexandra Stan și-a făcut de cap pe mesele și scaunele din club

Artista și-a luat cei mai buni prieteni și a plecat la Mamaia, acolo unde a poposit la clubul de fițe Loft, frecventat de crema vedetelor din țară. Și-a lăsat inhibițiile la ușă și, îmbrăcată într-un sutien de baie alb, blugi largi albi, cu model uzat și cu vedere la lenjeria intimă, Alexandra Stan s-a urcat pe mese și pe scaune, nedezlipindu-se de acestea până nu și-a epuizat toată energia. Abia când o fană a rugat-o să facă o poză cu ea s-a dat jos de pe scaun și pentru câteva minute a stat locului.

Cu siguranță imaginația masculilor a fost pusă la încercare, mai ales că trupul artistei a fost mai mult descoperit, în ciuda pantalonilor lungi pe care i-a purtat. Mulți sunt cei care se tot întreabă cum reușește artista să se mențină într-o formă atât de bună, deși este o pofticioasă declarată. Aceasta are perioade în care mănâncă mai mult decât de obicei, dar apoi se dă pe salate și mișcare, lucru care o ajută să revină la formele apetisante care au consacrat-o.

„Am fost în Ibiza înainte să merg în Constanța și am stat o săptămână acolo cu mare, soare, petreceri, distracție, relaxare, nu am avut nicio treabă acolo, tot în Constanța m-am încărcat. Când am fost în Canare, chiar am mâncat mult și mă îngrășasem, așa, la mâini, la picioare. De când am revenit în țară, am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit”, a declarat Alexandra Stan.

Are și o regulă de aur, de la care nu se abate indiferent de împrejurări. Este adepta postului intermitent și ține dieta bazată pe acest principiu de mulți ani. Alexandra Stan mănâncă doar într-un anumit interval orar și nu are restricții, dar apoi ia o mare pauză.

„Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc, așa, o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege!”, a mai spus Alexandra Stan.

Citește și: Alexandra Stan a dat lovitura! Cântăreața l-a prins în plasă pe George Pușcaș, atacantul Naționalei de fotbal, la un eveniment monden