Alexandra Stan a dat lovitura! Cântăreața l-a prins în plasă pe George Pușcaș, atacantul Naționalei de fotbal, la un eveniment monden

După ce s-a plâns că stă prost cu dragostea, Alexandra Stan și-a găsit liniștea în brațele unui fotbalist celebru.

01 iul. 2023, 22:41
Alexandra Stan a dat lovitura! Cântăreața l-a prins în plasă pe George Pușcaș, atacantul Naționalei de fotbal, la un eveniment monden
Alexandra Stan se iubește cu fotbalistul George Pușcaș

Alexandra Stan a renunțat la singurătate. Celebra cântăreață se iubește cu fotbalistul George Pușcaș, atacantul Naționalei sau cel puțin asta se înțelege din ultimele sale postări de pe internet. Artista se află, aceste zile, în Mykonos, alături de cel care ar fi reușit să o cucerească, potrivit click.ro.

Aceasta s-a fotografiat, inițial, îmbrăcată în tricoul fotbalistului, iar mai apoi a publicat și poze în car eîl îmbrățișează pe acesta.

Povestea dintre cei doi s-ar fi înfiripat recent, chiar săptămânile trecute, la lansarea clinicii de înfrumusețare, unde Pușcaș este asociat cu colegul său de la Națională, Ionuț Radu.

Citește și: Alexandra Stan, imagini de senzație cu noul iubit. Cine este celebrul fotbalist care i-a furat inima artistei

Alexandra Stan a apărut la eveniment și, înainte de a-l agăța pe George Pușcaș, a mărturisit că este singură și că este în căutarea unui partener.

„Mi-aș dori o relație cu o persoană care să mă înțeleagă și să ne înțelegem bine, asta e important. Nu e focus pentru mine acum o nouă căsătorie”, a declarat ea, pentru sursa citată.

Și uite așa, la câteva zile de la eveniment, artista a fugit în Mykonos, chiar în compania lui Pușcaș.

Citește și: Boala incurabilă de care suferă Alexandra Stan. Diagnostic crunt al medicilor: „E foarte riscant!”

Alexandra Stan, divorț după câteva luni de căsnicie

În iunie 2021, Alexandra Stan a ajuns în fața ofițerului de stare civilă alături de Emanuel Necatu. Cununia a fost una cât se poate de discretă și a fost oficiată de Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel. Mirii au fost îmbrăcați în costume naționale la ceremonie și păreau foarte fericiți unul în compania celuilalt.

Emanuel a fost consilierul de dezvoltare personală al Alexandrei Stan, iar în timpul ședințelor cei doi au realizat că între ei este ceva mai mult. Însă, povestea lor s-a terminat la fel de repede cum a început.