Alexandra Stoleru este EROINA din Bamboo. Care este starea tinerei care a avut grijă să nu piară nimeni în incendiu

Incendiul din clubul Bamboo din Capitală, de pe 21 ianuarie, a arătat că oamenii au învăţat totuşi ceva din tragedia de la Colectiv. Toţi cei aflaţi în local în momentul izbucnirii flăcărilor au fost evacuaţi în câteva minute şi chiar dacă mai multe persoane au ajuns la spital cu diferite leziuni căpătate în goana pentru a scăpa de flăcări sau cu intoxicaţii cu fum, nu s-a pierdut nicio viaţă. O singură persoană a ajuns la Terapie Intensivă, iar aceasta este o angajată a clubului, în vârstă de 22 de ani, care a şi ieşit ultima din localul cuprins de flăcări, după ce s-a asigurat că toată lumea a ieşit în siguranţă.
Romania TV
25 ian. 2017, 10:18
Alexandra Stoleru este EROINA din Bamboo. Care este starea tinerei care a avut grijă să nu piară nimeni în incendiu

Incidentul de sâmbătă de la Bamboo a făcut victime, una fiind mai grav rănită, la Terapie Intensivă, dar din fericire în afara oricărui pericol. Joshua Castellano, patronul clubului, a spus că tânăra angajată este intubată, dar nu este în comă. „Este o angajata care si-a facut job-ul pana la sfarsit. A stat acolo pana cand a iesit toata lumea. Pentru asta a fost instruita. A inhalat mai mult fum si i s-a facut, normal, rau. La spital i-au facut mai mult rau decat bine, ca au ranit-o cand au intubat-o. Pentru asta va sta mai mult”, a precizat patronul clubului.

Alexandra Stoleru, pe numele ei, fata care a ieşit ultima din Bamboo sâmbătă dimineaţă nu a împlinit încă 22 de ani. A făcut liceul sportiv la Focşani şi a jucat handbal, iar apoi a venit la Bucureşti, unde este studentă la Facultatea de Ştiinţe Politice. Este membră a unui partid politic şi visează la o carieră în acest domeniu.

Faptul că Alexandra a ajuns în spital după ce a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a se asigura că toată lumea din Bamboo iese de acolo teafără nu a trecut neobservat. Cântăreţul Florin Chilian este unul dintre cei care au ţinut să sublinieze faptul c tânăra este o eroină în adevăratul sens al cuvântului

Alexandra nu se afla in Bamboo la bautura, droguri, sex sau la ce au mai socotit de cuviinta minti bolnave sa sublinieze in legatura cu acest incendiu. Alexandra nu era la distractie in clubul Bamboo. Alexandra Stoleru era la serviciu, era la munca. Ea s-a intors o data si inca o data in mijlocul flacarilor pentru a-si face datoria si pentru a se asigura ca nu a ramas nimeni in urma. Alexandra, o fata, a vrut sa se asigure ca nimeni dintre ai ei nu dispare in flacarile pornite de nicaieri parca.

Domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Doamna Primar General Gabriela Vranceanu Firea, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Doamna Ministru de Interne, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Domnule Liviu Dragnea, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Domnule Sorin Grindeanu Prim Ministru al Guvernului Romaniei, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Alexandra Stoleru a salvat vieti chiar daca a incercat sa faca asta cu pretul propriei vieti. Alexandra este inca pe un pat de spital in urma intoxicatiei cu fum. Alexandra Stoleru este un erou!”, a scris Florin Chilian pe pagina sa de Facebook.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi sunt disponibile în România, în mai multe orașe
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii din străinătate. Documentul care trebuie depus la ANAF neapărat
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! O mare companie face angajări!
Adevarul
Atacuri dure ale lui Edgodan la adresa Israelului: „O amenințare pentru întreaga umanitate”. Netanyahu, un „vampir”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Șoc total în familia Raisei, fata găsită moartă în Dolj! Chiar el e principalul suspect
Cancan.ro
Ultimele imagini cu micuța Raisa în viață. Ce au surprins camerele de supraveghere pe 27 mai 2024
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A fost găsită o grenadă acasă la părinții Andreei Tonciu! Mama vedetei a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, la „Follow us!”: „Este șocul vieții noastre”
Capital.ro
Rusia va ATACA România? S-a anunțat în seara aceasta: Și-ar dori
StirileBZI
Salariul minim pe economie va crește de la 1 iulie: Câți bani vor primi peste un milion de români
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'