Alexandra, tânăra de 21 de ani moartă în accidentul din Bistrița, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. „O inimă bună a încetat să mai bată”

A venit momentul dureros despărțirii de Alexandra Străjeriu, tânăra de 21 de ani care a pierit în accidentul din Telciu. Familia, prietenii și cei care au cunoscut-o pe tânără o conduc joi pe ultimul drum.

12 ian. 2023, 11:05
Alexandra, tânăra de 21 de ani moartă în accidentul din Bistrița, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. „O inimă bună a încetat să mai bată”

Sunt clipe foarte grele în satul Pojorâta din județul Suceava. Cei care au cunoscut-o pe Alexandra Stăjeriu își vor lua astăzi rămas bun pentru totdeauna. Tânăra va fi înmormântată în rochie de mireasă.

Alexandra era studentă în anul III la Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca și avea o mulțime de planuri de viitor care, din păcate, nu vor mai deveni niciodată realitate.

Citește și Mihai s-a înecat sub privirile disperate ale prietenilor săi, după ce s-au răsturnat cu hidrobicicleta în Lacul Colibița. „Nu-mi vine să cred, sunt șocată”

Alexandra și Robert se întorceau din vacanță 

Tânăra a murit brusc în accidentul petrecut duminică seara în Telciu, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se întorcea din vacanță și se îndrepta către Cluj, unde începea cursurile la facultate. Mașina în care se afla s-a lovit violent de un autocar și nu a mai avut nicio șansă. Trei persoane au murit în respectivul accident, iar o alta a fost rănită. Robert, Alexandra și Constantin Cehren, unchiul lui Robert, și-au pierdut viața pe loc. Un singur pasager de 20 de ani din mașină a scăpat cu viață, fiind primul care a fost scos din autototurism.

Prietenii și rudele fetei sunt sfâșiați de durere și-au urlat disperarea pe internet. Au descris-o pe Alexandra ca fiind o tânără cu un suflet mare, care se oferea mereu să ajute pe oricine. „Alexandra, o fată extrem de minunată și specială, cu un suflet enorm de mare, o persoană inimoasă care avea multe de arătat în viață. Poate una din singurele prietene cu care am putut discuta orice și mereu mi-a ascultat problemele, dându-mi de fiecare dată un sfat care mă ajuta… Acum pleci pe ultimul tău drum atât de devreme”, a spus una dintre bunele prietene ale tinerei.

Citește și Alexandra și Robert au murit în cumplitul accident din Bistrița

Mesajele dureroase lăsate de prietenii tinerei

  • Drum lin spre cer, copii frumoși! Dumnezeu să îi odihnească în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Cuvintele nu își mai au rostul în aceste momente… Drum lin către cer, Alexandra!” este unul dintre mesajele postate.
  • O prietenie uitată, o copilărie plină de amintiri… Au mai rămas amintiri, atât… Bunătatea, respectul și finețea voastră au fost prea mult pentru ura, invidia și lăcomia din generația noastră! Drum lin spre cer, suflete curate.
  • O inimă bună a încetat sa mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Ne vom aminti cu drag și cu bucurie de ea, de Alexandra Strajeriu. A fost un copil bun, un copil care a crescut frumos sub ochii noștri, a fost omul care a completat perfect echipa noastră. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu.
  • Alexandra, o fată extrem de minunată și specială, cu un suflet enorm de mare, o persoană inimoasă care avea multe de arătat în viață. Poate una din singurele prietene cu care am putut discuta orice și mereu mi-a ascultat problemele, dându-mi de fiecare dată un sfat care mă ajuta… Acum pleci pe ultimul tău drum atât de devreme.