Alexandra Ungureanu, adevărul despre așa zisul scandal cu Marius Moga: „Așa sunteți voi, fetele cu voce, urâțele”

În urmă cu mai mulți ani, Alexandra Ungureanu a dezvăluit o discuție cu Marius Moga, care la acea vreme a făcut-o să se îndoiască de calitățile sale.

03 iun. 2023, 14:33
Alexandra Ungureanu, adevărul despre așa zisul scandal cu Marius Moga: „Așa sunteți voi, fetele cu voce, urâțele”
Alxandra Ungureanu, despre „scandalul” cu Marius Moga

Alexandra Ungureanu a dezvăluit, în cadrul unui interviu, acum câțiva ani, o discuție pe care o avusese cu Marius Moga, la început de carieră. Ea spunea că anii 2000 au fost extrem de grei pentru ea, iar părerile celor din jur o afectau enorm.

„Moga îmi spunea: așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult.

Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, povestea Alexandra Ungureanu în emisiunea „Viața vedetelor”, de pe Youtube.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu. Artista se pregătește pentru marele eveniment

Acum, Alexandra Ungureanu a spus adevărul despre relația dintre ea și Moga. Celebrul compozitor i-a fost alături la începutul carieri și este în continuare un om important pentru ea. Regretă declarațiile pe care le-a făcut în acel interviu, fiind de părere că Moga nu i-a greșit cu nimic, dar presa a făcut ca lucrurile să pară de așa natură.

„O, doamne! Foarte rău mi-a părut de titlul ăsta, mega-ultra preluat și rostogolit, pentru că a speculat o mică parte din tot ce a însemnat relația mea de colaborare cu Marius. Marius m-a ajutat foarte mult prin toate lucrurile pe care le-a făcut pentru mine și cu faptul că m-a introdus în această industrie, și mi-a dat piese faine pe mână, și m-a pus în niște contexte de senzație, cum a fost proiectul Sistem și așa mai departe.

Eu am zis într-un interviu, în glumă, povestind despre începuturile mele în muzică. Într-adevăr, în anii 2000, au început să fie la modă trupele de fete frumoase, care nu știu cât cântau, se descoperise ăla de corectat vocile… Nu e nicio problemă, se folosește și în continuare și, cumva, eu nu mă încadram în standardul de frumusețe de atunci. Între timp, lumea s-a mai deschis și nu mai am nici eu această presiune. Atunci problema nici măcar nu era la el, era la mine că nu aveam încredere în mine. Acum sunt eu ok, mă plac, mi se pare că sunt o femeie frumoasă, am de dat niște kilograme, în rest sunt bine”, a dezvăluit Alexandra Ungureanu, la FRESH by UNICA.

Citește și: Drama imensă prin care a trecut Alexandra Ungureanu. „Când am aflat de cancer, eu am fost în negare!”

„Îmi spunea: ‘bă, păcat că astea care aveți super voci nu au și dimensiuni de manechin!’ Era un context, omul a zis cândva asta, cine știe ce o fi gândit, dar el m-a ajutat foarte mult. E un tip vizionar cu care îmi face plăcere să lucrez și e foarte urât că s-a rostogolit chestia asta. Chiar e un prieten drag și un om foarte mișto. Toți mai scăpăm porumbei la un moment dat, my bad (n.r. – greșeala mea) că nu trebuia să zic, că era clar că va fi speculat.

Nu ne-am certat niciodată, am suferit atunci, că nu înțelegeam contextul și ce voia el să zică. El cred că mă și provoca să vadă că am încredere în mine, că știu ce am de făcut, să am încredere în calitățile mele. (…) Eram sub aripa lui și trebuia să îi arăt că știu ce am de făcut, că am încredere în mine și să trag de el să-mi facă proiectul. A fost o vorbă aruncată, dar relația noastră este foarte bună, am colaborat, în continuare sunt convinsă că o piesă care va funcționa și va fi mișto din repertoriul meu va fi scrisă de el”, a adăugat Alexandra Ungureanu.