Alexandru Arşinel, din nou pe scenă după operaţia pe cord deschis: „Am avut momente mai dificile în viaţă”

Maestrul Alexandru Arşinel a revenit în locul pe care-l iubeşte cel mai mult, scena, la două săptămâni după operaţia pe cord deschis. Sprijinit în baston, marele actor a spus că, deşi nu se simte grozav, vrea să revină în faţa publicului pentru că reprezentaţiile pe scenă îl încarcă cu bucurie şi-l liniştesc.

20 dec. 2021, 00:28
Alexandru Arşinel, din nou pe scenă după operaţia pe cord deschis: „Am avut momente mai dificile în viaţă”

Alexandru Arşinel, din nou pe scenă, într-un spectacol emoţionant care a avut loc la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală în memoria artiștilor care nu mai sunt printre noi.

Maestrul, care a fost supus unei operaţii pe cord deschis în primele zile ale lunii decembrie, a venit sprijinit în baston. A recunoscut că nu se simte prea bine, dar că acesta nu este cel mai greu lucru de care a avut parte în viaţă.

Citeste si Alexandru Arșinel, operat pe cord deschis a doua oara! Primele declarații ale actorului după intervenție: „Nu pot spune că sunt bine”

Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă. E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori.

O operaţie la inimă nu este o bagatelă, dar am promisiunea lor (n.r medicilor) şi a lui Dumnezeu că în câteva săptămâni voi fi bine. (…) Am avut multe momente mai dificile în viaţă, dar am avut pe cineva lângă mine care m-a ajutat. Încerc toate formele pentru a reveni pe scenă şi a mă întâlni cu publicul.

Am o stare de liniște pentru că în urma unei activități ale mele rămân personalități artistice, în primul rând, de primă mână şi oameni gospodari care ne seamănă nou celor din nordul Moldovei„, a declarat marele actor Alexandru Arşinel la Antena 3.

Citeste si Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase după operația la inimă. „Acum trag de viață, că e frumoasă!”