Alexandru Arșinel, internat din nou în spital. Are Covid-19, deşi s-a vaccinat acum două luni!

Alexandru Arșinel a fost reinternat de urgență la "Matei Balș", la doar câteva zile după ce a fost externat.  Artistul s-a infectat cu Covid-19 la o lună după rapel. Soţia sa este şi ea infectată cu noul coronavirus.

27 apr. 2021, 18:34
Alexandru Arșinel, internat din nou în spital. Are Covid-19, deşi s-a vaccinat acum două luni!

Alexandru Arșinel, internat din nou în spital. Artistul a ajuns din nou la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

Alexandru Arșinel, internat din nou în spital

Săptămâna trecută

, Alexandru Arşinel, 81 de ani, a fost externat din spital, iar medicii au spus atunci că are o formă ușoară de Covid-19, grație vaccinului făcut în urmă cu două luni. Realitatea Plus anunţă că Alexandru Arșinel s-a simțit rău zilele trecute, iar luni ar fi cerut ajutorul medicilor. În prezent, actorul ar fi internat la Institutul „Matei Balș”.

Adrian Marinescu, noi detalii despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arşinel: Este dovada că dacă ne vaccinăm, facem o formă uşoară

În 2013, Alexandru Arșinel a trecut printr-un transplant rinichi și, patru ani mai târziu, a suferit o intervenție chirurgicală ca urmare a unui infarct.

Valeriu Gheorghiță reacționează în cazul lui Alexandru Arșinel. Actorul s-a infectat la două luni după rapel

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au fost diagnosticați cu coronavirus la două luni după ce s-au vaccinat cu Pfizer.

A fost internat cu formă uşoară

Actorul și soția lui s-au infectat cu coronavirus și au fost internați la spital, în ciuda faptului că sunt vaccinați anti-Covid. Alexandru Arșinel și soția lui și-au făcut și și rapelul anti-Covid în urmă cu două luni, au respectat toate măsurile de protecție și, totuși, s-au infectat cu coronavirus, dar au ajuns amândoi să fie internați. Actorul a mărturisit atunci că se simte bine. „Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel.