Alexandru Arşinel se află internat în spital. Actorul a fost operat de urgenţă. Care este starea sa de sănătate

La cei 81 de ani, problemele par să se ţină lanţ de Alexandru Arşinel. Actorul a spus, în exclusivitate, pentru ROMÂNIA TV  că se află la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la ochi, din cauza problemelor de vedere pe care le avea. A fost nevoie să i se schimbe cristalinul.

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 06:42
Alexandru Arşinel se află internat în spital. Actorul a fost operat de urgenţă. Care este starea sa de sănătate

Aşa cum îl ştim pe Alexandru Arşinel, nu a dat foarte multe detalii despre starea sa de sănătate, doar că operaţia a reuşit, iar el se simte bine. În momentul de faţă, are grijă de el celebrul medic Monica Pop.

Citește și: Actorul Alexandru Arşinel, afectat de coronavirus: Sunt afectat. Este extrem de trist

Actorul Alexandru Arşinel suferă de diabet

Actorul suferă de diabet și din această cauză este extrem de atent la ceea ce mănâncă în această perioadă. ”Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului” , a mărturisit Alexandru Arșinel.

Actorul a mărturisit că în această perioadă îi lipsește scene, dar și să facă oamenii să râdă. Acesta repeta textele și atunci când stă în casă.

În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text, să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente, şi nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut” , a declarat actorul.

 

loading...