Alexandru Arșinel și soția lui, internați la spital cu COVID la două luni după rapel

Alexandru Arșinel și soția lui s-au infectat cu coronavirus și au fost internați la spital, în ciuda faptului că sunt vaccinați anti-Covid.

20 apr. 2021, 10:12
Alexandru Arșinel și soția lui, internați la spital cu COVID la două luni după rapel

Alexandru Arșinel și soția lui și-au făcut și și rapelul anti-Covid în urmă cu două luni, au respectat toate măsurile de protecție și, totuși, s-au infectat cu coronavirus. Acum au ajuns amândoi să fie internați la spital. Actorul nu a vrut să dea prea multe detalii, însă a spus că va vorbi despre acest aspect când va ieși din spital.

Actorul a mărturisit doar că în acest moment se simte bine. “Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Arșinel a început să aibă simptome specifice virusului, iar apoi s-a testat și rezultatul a fost pozitiv. De asemenea, și soția lui a ieșit pozitivă la coronavirus, ceea ce este o veste și mai gravă, având în vedere că femeia are deja probleme grave de sănătate și este imobilizată la pat.

Alexandru Arșinel, vaccinat anti-Covid din luna februarie

Alexandru Arșinel crede în existența virusului și chiar a avut mare grijă să respecte toate recomandările medicilor. Încă din luna februarie s-a vaccinat și cu rapelul și speră că lucrurile vor reveni la normal, pentru că are mare încredere în doctori. Și soția lui s-a vaccinat, deși este imobilizată la pat. Femeia este în această stare de aproximativ 4 ani, după ce a avut un accident banal. Ea a căzut pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap, ceea ce a paralizat-o aproape complet. Actorul este cel care are grijă în permanență de femeia alături de care trăiește de mai bine de 50 de ani, dar nici starea lui de sănătate nu este prea bună.

Actorul a făcut un transplant de rinichi în 2013 și de atunci are certificat de handicap. Mai mult, în ultima vreme, el a declarat că obosește foarte repede, se mișcă greu și nu mai poate fi activ ca înainte, semn că vârsta începe să-și spună cuvântul.