Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu: ”A fost cel mai greu an din viața mea”

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au divorțat după 12 ani de mariaj. Deși au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care au rezultat două fetițe superbe, cei doi au șocat opinia publică din România atunci când au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate.

09 mart. 2023, 12:47
Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu: ”A fost cel mai greu an din viața mea”
Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu. În tot acest timp, în presă au apărut tot felul de informații despre un posibil scandal între cei doi, însă niciunul nu a dezvăluit care a fost adevăratul motiv al despărțirii.

Citește și Alina Sorescu, mesaj surprinzător în noul an. „Sunt un om foarte tolerant, un om care are multă răbdare”. Vine împăcarea cu Alexandru Ciucu?

Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a decis că este momentul să rupă tăcerea și să vorbească în sfârșit despre divorțul de Alina Sorescu, dar și despre relația pe care o are cu cele două fetițe, Carolina și Raisa.

„A fost cel mai greu an din viața mea, lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bun, cel puțin pentru fetițe. Mă înțeleg foarte bine cu ele. Le-am făcut mucenici, am gătit eu. Mai mult decât atât m-am specializat chiar în anumite preparate. Reușesc să fac o supă de pui strecurată, așa cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră”, a declarat Alexandru Ciucu, la emisiunea Vorbește lumea, de la ProTV.

În urmă cu câteva luni, Alina Sorescu fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, unde a vorbit despre cum arată viața ei după divorț.

Artista a spus că simte că a renăscut și că își face planuri mari pentru anul acesta.

Deși a fost o despărțire extrem de dureroasă, iar cei doi s-au războit în instanță pentru a câștiga domiciliul fetițelor, artista s-a arătat încrezătoare în viitor și a spus  că simte că a renăscut.

„Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și în anul care vine voi trece direct la fapte. Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată”, a declarat cântăreața, în emisiunea de la Kanal D.

Alina Sorescu a câștigat custodia fetițelor și instanța a decis ca domiciliul acestora să fie la artistă. „E foarte recent totul (n.r. divorțul) și iau lucrurile ușor. Am foarte multe lucruri la care să mă gândesc și îmi umplu fiecare zi – fetițele, activitatea mea artistică. Am o viață plină și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiesc și le-am consolidat în mulți ani de muncă”, a mai spus Alina în emisiunea lui Teo.

Citește și Cine este bărbatul din viaţa Alinei Sorescu după divorţul neaşteptat de Alexandru Ciucu: „Am multă susţinere, simt că am renăscut”