Alexandru Ciucu, serbat de ziua de naștere de fetițele lui. Imagini de la petrecerea designerului care a împlinit 48 de ani – FOTO

Alexandru Ciucu s-a sărbătorit alături de fiicele sale și prieteni la împlinirea celor 48 de ani ai săi. Designerul a postat mai multe imagini pe Instagram de la ziua ei, el fiind foarte activ pe Social Media în ultima vreme.

07 feb. 2024, 09:51

Alexandru Ciucu i-a avut alături de el pe cei mai apropiați prieteni, dar și pe fetele lui, Carolina și Raisa, care l-au ajutat să sufle în lumânările de pe tort.

După ce a divorțat de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu și artista au împărțit custodia fetelor și timpul petrecut cu ele. Cu câteva săptămâni în urmă, de ziua Carolinei, ambii părinți au fost alături de fetele lor, iar acum micuțele au mers la petrecerea tatălui.

Citește și Jador iubește din nou! Cine este femeia care i-a furat inima celebrului manelist. Tatăl lui l-a dat de gol: „Este manager la un spital din București”

„Viața este făcută doar din momente”, a scris Alexandru Ciucu în mediul online la unul dintre video-uri. Carolina și Raisa au suflat încântate în lumânări alături de tatăl lor.

Când i s-a cântat „la mulți ani”, designerul și-a luat fetele în brațe și a cântat cu toți prietenii lui.

Ciucu le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și mesaje. „Prieteni dragi, vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile frumoase de ziua mea!”, a scris Alexandru Ciucu pe rețeaua de socializare.

Citește și Războiul dintre Călin Donca și Dorian Popa continuă. Cine are dreptate, potrivit avocaților: „Nu e neapărat de prejudiciu”