Războiul dintre Călin Donca și Dorian Popa continuă. Cine are dreptate, potrivit avocaților: „Nu e neapărat de prejudiciu”

Cine are dreptate în scandalul dintre Călin Donca și Dorian Popa. Afaceristul susțne clar că își va rezolva problemele cu artistul pe cale legală.

06 feb. 2024, 22:44
Războiul dintre Călin Donca și Dorian Popa continuă. Cine are dreptate, potrivit avocaților: „Nu e neapărat de prejudiciu”
Cine are dreptate în scandalul dintre Călin Donca și Dorian Popa

Călin Donca a rupt tăcerea, după ce a primit decizia de a fi arestat la domiciliu și îl atacă pe Dorian Popa, pe care l-a amenințat că îl va da în judecată. Avocatul Adrian Cuculis a explicat cum ar putea decurge lucrurile între cei doi rivali, cândva prieteni apropiați, și la ce rezultat s-ar putea ajunge.

„Donca este acuzat că ar fi făcut grupul ăsta infracțional, prin care îi punea pe unii și pe alții să investească și de fapt era o mare țeapă și o înșelăciune. Acum că Dorian Popa a venit și a zis că a investit 15.000 și el a investit jumătate nu e neapărat de prejudiciu.

Citește și: Călin Donca le declară război trădătorilor, în frunte cu Dorian Popa. Afaceristul vrea să-și șteargă eticheta de „milionar de carton” în instanță: „Nu mă voi opri aici”

Dacă spui că ai investit 15 milioane și tu de fapt ai investit 100 de euro, sigur că da, e important și dă greutate cazului, în același timp îl înfunzi mai tare pe celălalt și arăți publicului cât de escroc e. Cam asta ar fi concluzia. Dar, până nu este gata dosarul penal, în care să se verifice acuzațiile respective, ce i-au fost aduse lui Donca, este prematură o asemenea cerere și nu ar putea să fie soluționată, până nu se soluționează dosarul penal”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, pentru WOWBiz.

Călin Donca nu-l iartă pe Dorian Popa

Călin Donca a postat, pe YouTube, un videoclip în care susține clar că își va rezolva problemele cu Dorian Popa pe cale legală. Afaceristul nu îl iartă pe artist, dar nici pe ceilalți care, spune el, l-au defăimat.

„Dacă Dorian și-a permis să vă arate facturile pe care le-a plătit pentru panourile de pe casă, atenție, nu cele din parcurile fotovoltaice, am să vă arăt și eu factura pentru serviciile de promovare. Vreți să știți câți bani a investit pana la urmă Dorian Popa în parcul fotovoltaic al proiectului nostru?(…) L-am notificat pe Dorian Popa, cerând daune materiale suma pe care el pretinde că a plătit-o către mine plus suma pe care am plătit-o către el concret pentru promovarea activității pentru parcurile fotovoltaice.(…)

Citește și: Scandalul dintre Călin Donca şi Dorian Popa ia proporţii! Acuzaţii grave şi dezvăluiri şocante

Dacă nici de această dată nu va răspunde în termenul cuvenit, va trebui să mă adresez mai departe instanțelor de judecată, să fac demersuri legale spre a putea să îmi apăr reputația.

Nu aș fi început nimic din ce fac acum, dacă, în primul rând, el nu m-ar fi defăimat fără ca el să aibă o susținere din partea unei surse oficiale. Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul, apoi la următorul până când voi face, atât cât îmi stă în putință curat în acest spațiu care deveni tot mai concret, mai real în viața noastră”, a spus Călin Donca, în filmulețul de pe Youtube.