Alexandru Cumpănaşu a recunoscut! Care este MOTIVUL REAL pentru care candidează la alegerile prezidenţiale

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit motivul pentru care candidează la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019.

23 oct. 2019, 06:21
Alexandru Cumpănaşu a recunoscut! Care este MOTIVUL REAL pentru care candidează la alegerile prezidenţiale

Alexandru Cumpănașu este unul dintre cei 14 candidați la alegeri prezidențiale 2019. Primul scrutin al alegerilor pentru președinție va avea loc în 10 noiembrie, urmând ca al doilea tur să aibă loc pe 24 noiembrie.

„Nu am avut intenția să candidez. Unii văzuseră un potențial acolo, eu nu-l văzusem! Eu vedeam doar aflarea adevărului în cazul Alexandrei. Faptul că m-am dus la procurorul general, că a demisionat ministrul de interne, că a demisionat șeful Poliției Române, faptul că au plecat procurorii ăia de la Caracal care și-au bătut joc efectiv de un copil cu ce a schimbat acest sistem odios în care trăim astăzi? Da, am fost parte a acestui sistem și astăzi îl voi distruge din temelii. Și voi construi altul, unul care să respecte cetățeanul. Din punctul meu de vedere, Alexandra a fost motorul care a determinat intrarea mea în această candidatură. Nu aș fi intrat dacă nu era acest copil, trăiam în zona mea de confort în continuare, mă simțeam bine, eram liniștit”, a mărturisit Alexandru Cumpănașu.

Imagini tulburătoare cu mormântul Alexandrei Măceşanu. Ce a făcut tatăl fetei la locul de veci FOTO

Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut în urma tragediei din Caracal. Acesta a făcut numeroase declarații și acuzații publice după ce nepoata sa, Alexandra Măceșeanu a fost răpită de Gheorghe Dincă. În mesajul său de campanie electorală, Alexandru Cumpănașu a pus accent pe cazul nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, și pe lupta cu „rețelele mafiote și clanurile politice”.

Alexandru Cumpănaşu, GEST SCANDALOS în campania electorală. Cum a filmat-o pe mama Alexandrei Măceşanu VIDEO

„Am promis o campanie transparentă, v-am promis că voi duce, cu determinare și curaj, această luptă până la capăt. I-am promis familiei mele că voi afla adevărul despre Alexandra. Este datoria mea să devoalez rețelele mafiote și clanurile politice care și-au dat mâna să mă blocheze. Dar acești mafioți nu mă blochează doar pe mine, ci blochează însuși scoaterea la lumină a ADEVĂRULUI. Blochează accesul poporului la dovezile despre modul în care a fost vândută țara noastră, de la fabricile mari, la întreprinderile mici, de la pământul românesc, până la viitorul acestei țări: copiii noștri!! Pentru mine nu există loc de dubii, sau de pași înapoi, pentru mine există doar interesele poporului român, care m-a mandatat și m-a girat, prin susținerea publică, să lupt pentru ei, pentru România tăcută, România abuzată de acest stat mafiot, care tranzacționează sufletele și drepturile oamenilor. Pe 10 noiembrie e care pe care, ORI NOI, ORI EI!”, este mesajullui  Alexandru Cumpănașu.