Imagini tulburătoare cu mormântul Alexandrei Măceşanu. Ce a făcut tatăl fetei la locul de veci FOTO

Părinții Alexandrei Măceșanu speră ca fata lor să fie în viață, dar s-au pregătit şi pentru ce este mai rău. Familia i-a pregătit locul de veci, după ce procurorii au anunțat că ADN-ul care a rezultat din fragmentele de oase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă coresunde cu cel al fiicei lor.

23 oct. 2019, 05:45
Imagini tulburătoare cu mormântul Alexandrei Măceşanu. Ce a făcut tatăl fetei la locul de veci FOTO

Ioan Măceşanu a mers în cimitir la locul de veci al familiei și a construit două cripte. În cazul în care Alexandra nu va fi găsită în viață și se va dovedi că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, acesta va fi locul ei de veci.

„O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viață. Să dea Dumnezeu ca poliția să o găsească. Ne rugăm în fiecare seară ca fiica să ni se întoarcă acasă”, a declarat Ioan Măceşanu pentru wowbiz.ro.

Alexandru Cumpănaşu, GEST SCANDALOS în campania electorală. Cum a filmat-o pe mama Alexandrei Măceşanu VIDEO

Avocatul familiei Luizei Melencu, cealaltă fată care a fost victima lui Dincă, a făcut dezvăluiri cutremurătoare din anchetă: „Nu cred că poate fi trimis în judecată pentru niciuna din presupusele fapte. Lucrurile par că s-au complicat și mai mult pentru anchetatorii care țin cu dinții de ceea ce spune Dincă, cu toate că e o ipoteză aberantă logic, juridic, răstoarnă pe dos legile fizicii, chimiei, apa este uscată și nu știu ce se mai poate inventă că să picăm pe schema lui Dincă în care din greșeală a dat o palmă, ambele au murit în același mod, e un băiat bun dar le-a fost milă și parfumul fetelor i-au stârnit dorințe sexuale și criminale”.