Alexandru Cumpănaşu cere audienţă la preşedintele Iohannis şi depune o nouă plângere penală

Procurorul care a lasat sa fie rapita, violata, batuta si posibil ucisa Alexandra risca sa scape nepedepsit dupa decizia CSM , anunţă Alexandru Cumpănaşu, care a anunţat în direct la #romanaitv# că va depune o nouă plângere împotriva acestuia.

28 nov. 2019, 11:41
Alexandru Cumpănaşu cere audienţă la preşedintele Iohannis şi depune o nouă plângere penală

Alexandru Cumpănaşu a anunţat că mama şi bunicul Luizei Melencu vor fi primiţi la Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis pentru o audienţă. Acesta vrea să ştie de ce doar familia Melencu a fost invitată, şi nu şi familia Măceşanu.

„Iohannis a invitat vineri la Cotroceni familia Melencu. Întrebare din partea famiiliei Măceșanu/Cumpănașu: De ce doar familia Melencu? Ne abținem deocamdată de la comentarii și speculații.

Alexandru Cumpănaşu: 11 persoane care au violat-o pe fata asta, iar martorul care a spus asta a fost considerat nebun de DIICOT 

Așteptăm un răspuns din partea Președintelui. Memoriul pentru întâlnire noi l-am depus acum 4 luni. Dacă aceasta este problema și s-a pierdut, mâine îl mai depunem încă o dată. Și noi așteptăm răspunsuri despre Alexandra”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Cumpănaşu a adăugat că joi va depune o plangere penala pe numele procurorului Popescu, „care a fost complice la aceasta rapire deocamdata. Sper ca pălângerea să nu fie trimisă tot la DIICOTm pentru că am şti rezultatul dinainte. Motivul este decizia CSM de a-l repune pe acest individ în funcţie. Alexandra a sunat la 112 la 11 jumate, iar el a facut confruntarea vocii la 10 seara. sunt foarte multe lucruri pe care nu le-a facut, să ne asigurăm că nu rămâne neanchetat”.