Alexandru Cumpănaşu, legătura dintre scandalul momentului şi cazul Caracal. Una dintre minorele pe care le-ar fi corupt a fost ameninţată de un apropiat al lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănaşu a făcut noi dezvăluiri, în direct la România TV, despre scandalul uriaş în care este acuzat de corupere de minori. Fostul candidat la alegerile prezidenţiale a afirmat că una dintre fete, despre care se presupune că le-ar fi corupt, ar fi fost ameninţată şi un interlop din Caracal care ar avea legături cu Gheorghe Dincă, bărbatul care l-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

08 ian. 2021, 23:37
Alexandru Cumpănaşu, legătura dintre scandalul momentului şi cazul Caracal. Una dintre minorele pe care le-ar fi corupt a fost ameninţată de un apropiat al lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănaşu a susţinut în emisiunea „Ediţia de Seară” de la România TV că o femeie care îl acuză de corupere de minori face parte dintr-un grup infracţional şi a ameninţat o fată.

„Nu a existat nimic între mine şi fata ei, ci pur şi simplu. Am reuşit împreună cu mama şi cu fiica ceea ce Poliţia nu a reuşit pentru că a dat clasare faţă de ameninţarea cu trafic de persoane, viol, sechestrarea unei minore. Noi am reuşit să identificăm autorii”, a spus Cumpănaşu.

Fostul candidat la alegerile prezidenţiale a respins acuzaţiile potrivit cărora i-ar fi cerut unei minore să se dezbrace în faţa unui webcam.

„Aveţi o declaraţie a unei femei care a ameninţat-o pe această minoră şi face parte dintr-un grup infracțional organizat alături de un interlop din Caracal. Ştiaţi lucrul acesta? (…)

Este subiectul unei plângeri penale alături de un interlop din Caracal, alături de o femeie care are probleme pshice – a fost internată la Socola de cinci ori, alături de nişte persoane din Italia care au probleme la fel cu Poliţia şi care împreună cu un interlop din Statele Unite au ameninţat-o cu răpirea, sechestrarea şi violul pe această fată la care faceţi referire”, a mai precizat Cumpănaşu.

De asemenea, Alexandru Cumpănaşu crede că întreg scandalul a fost pus la cale de persoane care au legătură cu Gheorghe Dincă.

„Am înregistrări dintre un interlop din Caracal şi aceste femei cum să facă rău fetei, minorei, mie şi altor persoane pentru că luptăm pentru Alexandra.

Aceleaşi persoane vorbesc despre faptul că Alexandra şi Luiza sunt moarte şi sunt apropiaţii familiei Dincă. Asta reiese din convorbirile lor. Cum am făcut eu rost de ele mă priveşte pe mine”, a mai precizat el.

Citeşte şi: Procurorii au început urmărirea penală in rem în cazul postărilor pe TikTok ale lui Alexandru Cumpănaşu

Alexandru Cumpănaşu, detalii despre plângerea penală. „Nu m-a anunţat nimeni nimic”

„Nu m-a anunţat nimeni nimic. Dacă vorbim despre cele două mămici îngrijorate care au apărut la dumnevoastră , mămicile îngrijorate ale unor fete de 17 ani şi jumătate care nu pot să vorbească singure, unele dintre ele au acum 20 de ani.

În ceea ce priveşte cea care spune că am ameninţat-o pe fiica sa, fiica sa a făcut un Tiktok în care spune că sunt un pedofil şi eu am făcut-o nesimţită. Am făcut-o nesimţită pentru că mi-a spus că sunt pedofil. Dacă are 17 ani jumătate să se controleze, pentru că se de la 16 ani răspunzi penal”, a precizat Alexandru Cumpănaşu.

Citeşte şi: Val de reclamaţii pe numele lui Alexandru Cumpănaşu. Mama unei fete îl acuză de corupere de minori

Cât despre discuţiile în care e acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale unei fete de 17 ani, Cumpănaşu a spus că nu a fost vorba despre „nicio faptă” pentru că doar a provocat-o pe adolescentă ca să vadă „ce-i poate mintea”.

„A doua este cea cu fata aia care spune că acum trei ani de zile ne-am întâlnit la un eveniment şi avea 17 ani. Pe mine mă şochează altceva, faptul că nimeni nu discută cât de lejer vorbea acea fată la 17 ani şi mama ei nu este revoltată despre asta, despre faptul că este lesbiană sau că are diverse experienţe sexuale.

Acolo nu este nicio faptă. Este doar o discuţie şi atât. Nu am comis nimic. Am provocat o fată să văd ce-i poate mintea. Nu ştiam că e minoră pentru că nu s-a prezentat. Am crezut că e mai mare”, a afirmat el.

Alexandru Cumpănaşu spune că e nevinovat. „Plângerile respective nu au obiect”

„Plângerile respective nu au obiect. Nu poţi să acuzi pe cineva de corupere de minori dacă are 17 ani şi ceva fata respectivă. Acest lucru merge până la vârsta de 13-16 ani”, a mai afirmat el.

Referitor la acuzaţiile de corupere de minori, Cumpănaşu s-a apărat spunând că nu are de unde să ştie vârsta celor care se uită la clipurile pe care el le publică pe Tiktok.

„Am văzut şi stupizenia asta cu atâţia minori. De unde ştie cineva că se uitau minorii? Acolo sunt nişte usernameuri unde nu se prezintă nimeni sau ce vârstă are. Poţi doar să presupui.

De pornografia infantilă de pe Tiktok e îngrijorat vreun părinte?”, a mai menţionat el.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă reacționează la acuzațiile grave ce-l vizează pe Alexandru Cumpănaşu: „Va plăti cu ani grei de închisoare”

 

 

 


loading...
Partenerii noștri