Alexandru Cumpănaşu, război împotriva sistemului din România! „Alexandra trăieşte. Punct!”

Alexandra Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a postat un mesaj dur pe contul personal de Facebook. Acesta acuză sistemul din România că foloseşte două cuvinte cheie "omorâte" şi "moarte" pentru a ascunde adevărul şi pentru a acoperii mai multe persoane. 

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 17:27
Alexandru Cumpănaşu, război împotriva sistemului din România! „Alexandra trăieşte. Punct!”

Mai mult decât atât, Cumpănaşu consideră că trebuie să disparî fizic, să nu mai existe, chiar dacă îşi ajută statul. „Mort este cuvântul căutat pentru tilul perfect al acestor derbedei ai SISTEMULUI. Vor găsi metode să-mi închidă gura, cumva” , a adăugat acesta.

Unchiul Alexandrei susţine în continuare că aceasta trăieşte şi că nicio presiune nu îi va schimba aceasta părere. În plus, acesta specifică faptul că nu a fost pus sub acuzare de DNA. „P.S.: Pentru toți derbedeii SISTEMULUI: NU am fost pus sub acuzare de DNA. Sunteți niște mincinoși. Dar dincolo de asta, un om care luptă cu întregul sistem ordinar nu este oare de așteptat să fie atacat de același sistem?!?!? Credeți că mă sperie dosarele voastre?ALEXANDRA TRAIESTE. PUNCT. Nicio presiune nu-mi va schimba opinia!”

„Un război disperat al SISTEMULUI, dus împotriva propriului popor! O propagandă uriașă a presei aservite pentru a pronunța cât mai des și mai clar cuvintele „OMORÂTE”,”MOARTE”. Cuvintele cheie pentru ascunderea adevărului. Efortul online în mod special al aparatului de sistem mă scârbește, îmi provoacă silă. Pe cine și de ce acoperă? Nu știu. Probabil pe „infailibilii” procurori de la DIICOT. Au fost 2 simple crime, ce dracu nu am înțeles?!? Mai mult. Disperarea față de opoziția mea este atât de mare, încât o biată întâlnire constructivă cu ministrul de interne este criticată de aceeași parte a presei online în mod inimaginabil. Rezultă că trebuie să dispar fizic. Să NU MAI EXIST. Chiar dacă îmi ajut statul. MORT este cuvântul căutat pentru titlul perfect al acestor derbedei ai SISTEMULUI. Poate le ajută Dumnezeu să li se îndeplinească dorința. Daca nu, sunt sigur ca într-un viitor apropiat, vor găsi metode SĂ-MI ÎNCHIDĂ GURA, cumva. Dacă nu, crap. Am o veste pentru voi, traficanți ordinari de conștiințe: ALEXANDRA TRAIEȘTE!!!