Alexandru Cumpănaşu, reacţie dură după ce a aflat că dosarul „Caracal” nu va fi refăcut: „Încă un episod jalnic”

Imediat ce a aflat decizia Tribunalului Olt în privința solicitării tuturor părților implicate de retrimitere a dosarului la DIICOT pentru a fi refăcut, Alexandru Cumpănașu a scris un mesaj pe reţelele de socializare, în care se declară dezamăgit de justiţie.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 12:36
Alexandru Cumpănaşu, reacţie dură după ce a aflat că dosarul „Caracal” nu va fi refăcut: „Încă un episod jalnic”

SISTEMUL A DECIS ȘI A ÎNVINS!

Dragi români, nu am energie pentru un mesaj lung. Astăzi pur și simplu ideea de DREPTATE ȘI JUSTIȚIE A MURIT ÎN ROMÂNIA. După cum am declarat aseară la România TV, ERAM FERM CONVINS că instanța va trimite dosarul mai departe. unde? La Craiova! Acolo unde justiția nu are nimic în comun cu DREPTATEA! Astăzi încă un episod jalnic s-a consumat: o instanță a acceptat politic un rechizitoriu fără măcar un element concret! UNUL!

Citeşte şi: Judecătorii au prelungit mandatele de arestare pentru Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu 

Deși Dinca a recunoscut că nu le-a ucis este și acum neintrebat de nimeni ce a făcut cu ele și este trimis în judecată! Am avut dreptate prin mărturia lui și este o reparare morală față de mine și familia mea. Și?!? Ce s-a întâmplat de fapt cu Alexandra?! Cine mai are încredere în aceste instituții de acum înainte? Nu contează asta ci ACOPERIREA unor oameni. Atât! În realitate, STATUL VREA SĂ-I FACEM SLUJBĂ ALEXANDREI DE ÎNMORMÂNTARE ȘI SĂ MAI TĂCEM ODATĂ!!

POATE LA UN MOMENT O MARE PARTE DIN ROMÂNI CÂND VOR TRECE PRIN SITUAȚII SIMILARE ÎȘI VOR ADUCE AMINTE CA AU AVUT O ȘANSĂ PENTRU O ALTFEL DE ȚARĂ!! Eu nu mai vreau să lupt pt cine nu merită și s-a condamnat singur la O ȚARĂ DE SCLAVI!! Felicitări dragi români pentru votul din 10 Noiembrie!! Unde este ANALFABETA SĂ VĂ APERE DREPTURILE? Unde sunt restul? Din păcate NU am ieșit din feudalism și mă gândesc bine dacă voi mai continua în mod sinucigaș să mai lupt pt voi!! Astăzi s-a dat liber la violuri si la trafic de persoane„, este mesajul transmis de Alexandru Cumpănaşu.

Magistraţii au respins solicitările avocaţilor familiilor Luizei şi Alexandrei

Magistrații au decis că procesul în cazul Caracal poate începe. Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Magistraţii Tribunalului Olt au respins miercuri, în camera preliminară, cererile şi excepţiile ridicate în dosarul „Caracal” şi au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu de către parchet, respectiv DIICOT.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gabriel Arabelea, soluţia pronunţată miercuri poate fi contestată în termen de trei zile de la comunicare.

Judecătorul a explicat, pentru AGERPRES, că după rămânerea definitivă a soluţiei se va stabili termen în cauză pentru a începe judecata pe fond.

Familiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu au solicitat judecătorului de cameră preliminar, pe 20 mai, retrimiterea rechizitoriului la procurori, în vederea completării urmăririi penale. 

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din „cazul Caracal”, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).


loading...