Alexandru Cumpănaşu vine cu noi dezvăluiri din cazul Caracal: Am certitudinea că Dincă s-a ocupat

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a vorbit la România TV despre ancheta din cazul Caracal, explicând că multe informaţii nu se regăsesc în dosar. Proaspătul candidat la prezidenţiale anunţă că va face o contraexpertiză în străinătate pentru stabilirea ADN-ului.

RomaniaTV.net
07 sept. 2019, 15:58
Alexandru Cumpănaşu vine cu noi dezvăluiri din cazul Caracal: Am certitudinea că Dincă s-a ocupat

„Totul trebuie să ducă la Dincă că tot dosarul să se închidă cât mai repede, să nu se mai vorbească de clanuri. Informaţia cu referire la doamna dusă acolo și violată de Dincă tot presa a descoperit-o. Eu cred că ancheta trebuie să se concentreze pe traficul de persoane. Am certitudinea că Dincă s-a ocupat de trafic de persoane si există informaţii certe despre traficul de pers al lui Dincă. Nu se investighează cât trebuie. Şi unde sunt complicii? Cei 10 bărbați. Nu uitați că martorul care a venit inițial și a zis eu l-am crezut mai puțin. Omul ăla a spus că în cazul Luizei au fost 12 barbti care au fost duși să facă sex cu ea. De ce la dosar nu s-au regăsit mărturiile celor 11? Raj- martorul- ne-a zis că 12 pers sigur au fost acolo și au profitat de ea. Individul asta are legături și familia sa. Îi rog pe cei din familie să nege. Avem suficiente probe să demonstrăm că din familie sunt implicați în traficul de pers de mult timp. Vecinii nu știu nimic. nu au văzut nimic dubios. Erau vecini de o viață dar nu au văzut nimic. Au auzit dar nu pot să spună pentru că ar deven complici”, a declarat Alexandru Cumpănaşu în exclusivitate la România TV.

Cumpănaşu spune că familia va face contraexpertiză ADN în străinătate.

„Am rămas la ideea de a face contraexpertiză în străînătate. Poate să fie făcută și la Iași dar cred că e mai sigură în străinătate. Nu doar că e o procedur[. Există o proced penală care se aplică și îți da dreptul să faci asta. Prin solicitarea familiei cei de la IML trebuie să ne dea rămășițele să facem contraexpertiză. O să facem 2 expertize. Părinții și avocatul. Noi, familia ne-am dorit să aflăm adevărul. Alaltăieri când au fost la parchet au solicitat cu inima deschisă să ne zică adevărul. Dacă din rămășițele rămase se poate construi scheletul ceva care să-i covinga că a murit acolo. Au zis că nu. O să solicităm și altă expertiză. În străinătate există experți care pot să ne spună dacă e Alexandra sau nu în rămășițe. Dacă nici ei nu ne-au zis de structura corpului, cei de la DIICOT o să aibă probleme dacă o declara moartă”, a mai spus unchiul Alexandrei.