Alexandru Pârgaru de la Românii au talent, dezamăgit de Bobonete: „A început să facă miștouri, glume și glumițe”

Alexandru Pârgaru de la Românii au talent se declară dezamăgit de Mihai Bobonete. Numărul tânărului a fost însă perceput total greșit, spune el, care este deranjat de faptul că actorul s-a amuzat de tehnica sa. Jurații au apăsat butonul roșu și l-au trimis acasă.

16 feb. 2022, 12:50
Alexandru Pârgaru de la Românii au talent, dezamăgit de Bobonete: „A început să facă miștouri, glume și glumițe”
Alexandru Pârgaru de la Românii au talent, dezamăgit de Bobonete

Alexandru Pârgaru de la Românii au talent, dezamăgit de Bobonete. Tânărul este terapeut și practicant de chirurgie sacră cu Lumină Divină.  A fost diagnosticat cu o boală care îl face să arate ca un copil.

În ediția din 12 februarie, Alexandru Pârgaru s-a prezentat pe scena de la Românii au talent, de la PRO TV, cu un număr de hipnoză, acesta încercând să aplice asupra lui Mihai Bobonete  ”cea mai puternică mantră”, cu scopul purificării energetice.

Citeşte şi: Soprana de etnie romă de la Românii au talent, pe scenă la New York. Isabela Stănescu a impresionat americanii

Alexandru Pârgaru de la Românii au talent, dezamăgit de Bobonete

M-am simțit dezamăgit, desigur. (…) Nenea Bombonel și-a băgat puțin codița unde nu-i fierbea oala. Nu mi-a plăcut deloc atitudinea ”frăției sale”. Din punctul meu de vedere, el face parte din marea categorie a lumii. ”Lume multă, oameni puțini”.

În momentul în care l-am chemat pe domnul Bobonete, am vrut să fac o curățare, o purificare energetică, o terapie. Eu, de fapt și de drept sunt terapeut, cu asta mă ocup. Și nenea Bombonel a început să facă miștouri, glume și glumițe.

Păi, măi frățică, hai să-ți explic o chestie: ori mănânci castravete, ori mănânci roșii. Nu poți mânca și ciocolată și sare în același timp. Nu vreau să fiu înțeles greșit sau să par un îngâmfat.

Fiecare om are cantitatea lui de Divinitate în el, are posibilitățile lui, capacitățile lui. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne batem joc unii de ceilalți”, a explicat Alexandru Pârgaru pentru Fanatik.ro.