Cine este Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”. Tânărul de 29 de ani suferă de o boală care îl ţine captiv într-un trup de copil

Alexandru Pârgaru a urcat pe scena Românii au talent pentru a le vorbi juraţilor despre Divinitate. Totodată, tânărul a ales un jurat, anume pe Bobonete, căruia să-i facă un ritual de purificare. Din păcate, stand-uperul nu a fost deloc impresionat de numărul concurentului.

13 feb. 2022, 01:15
Cine este Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”. Tânărul de 29 de ani suferă de o boală care îl ţine captiv într-un trup de copil

Cine este Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”. Alexandru este celebru pe rețelele sociale şi mai cu seamă pe TikTok unde s-au viralizat numeroase momente amuzante al căror protagonist este. Teoriile sale despre Divinitate îi fascinează pe români, deşi mulţi găsesc în ele un subiect de divertisment.

Cine este Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”

Alexandru Pârgaru are 29 de ani, dar este nedezvoltat fizic, astfel încât are aspectul unui copil de 11-12 ani. Tânărul a fost diagnosticat cu craniofaringiom pe când avea doar cinci ani. Această tumoră i-a stopat creşterea în înălțime. Tumora i-a fost extirpată de două ori, o dată lavârsta de 7 ani, apoi la 10 ani. Din păcate, dezvoltarea lui fizică a fost compromisă.

Ulterior, el  a început să susțină că unele sunete au culori aparte.

Părinții au mers cu el şi la psihologi, dar aceştia îi asigurau că băiatul este sănătos şi că are o inteligență peste medie.

Tânărul susţine că vine de pe o altă planetă

Conform profinews.ro, tânărul se autointitulează chirurg de lumină, se declară clarvăzător şi vindecător prin lumină. De asemenea, susține că Dumnezeu i-a vorbit. El se ocupă şi cu realizarea de mandale şi spune că ideile pentru acestea îi vin tot de la Dumnezeu.

Meseria mea este de terapeut, chirurg de lumină. Practic mă ocup de coborârea luminii divine asupra oamenilor. Chirurgia de lumină se ocupă de curățarea, eliminarea energiilor negative, a entităților negative, din toate câmpurile energetice, din toate chakrele. Poate sună ciudat când vă spun că am stat de vorbă și cu îngerași, și cu demoni. Nu este un lucru anormal. Este un lucru normal. Anomalia este ceea ce se se întâmplă acum, în 3D-ul ăsta nenorocit în care mai trăiesc încă mulți dintre noi. În dimensiunea asta cadaverică”, declarat tânărul pentru vice.ro.

Citeste si Românii au talent 2022. Raisa Radu a primit Golden Buzz-ul de la Bobonete: „Momentul ăsta m-a răscolit total. Ai transmis piesa pe care ai cântat-o peste 100%, e peste talent”

Pe lângă asta, scrie poezii şi postează clipuri pe YouTube în care vorbeşte despre terapiile alternative pe care le practică. De multe ori este ironizat, dar nu pare să-l deranjeze acest lucru. Tânărul susţine că vine de pe planeta Vertas, motiv pentru care este ataşat de această culoare.

Culoarea mea preferată este culoarea verde, poate și pentru faptul că vin de pe planeta Vertas, care este de culoare verde”, mai spune tânărul.

Iată momentul susţinut de Alexandru pârgaru la Românii au talent.

Citeste si Românii au talent 2022. Concurentul de 84 de ani care a primit 4 DA înainte de a-şi prezenta numărul: “Deci toți mă vreți?”