Alexandru Rafila, ANUNŢ ÎNFIORĂTOR pentru ROMÂNI. De ce ajung tot mai mulţi pacienţi cu covid-19 la TERAPIE INTENSIVĂ

Coronavirusul continuă să facă ravagii în România, iar numărul de noi cazuri crește de la o zi la alta. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 1.232 de noi cazuri de persoane infectate, iar situația nu pare că se îmbunătățește.

04 aug. 2020, 17:18
Alexandru Rafila, ANUNŢ ÎNFIORĂTOR pentru ROMÂNI. De ce ajung tot mai mulţi pacienţi cu covid-19 la TERAPIE INTENSIVĂ

Alexandru Rafila a vorbit despre felul în care numărul mare de infectări se răsfrânge asupra situației generale.

Alexandru Rafila, profeţie SUMBRĂ: Ne aşteptăm la o creştere a mortalităţii şi a cazurilor grave la ATI

„Creșterea numărului deceselor și al pacienților de la ATI e un lucru pe care deja îl consemnăm. E din cauza faptului că în ultimele 10 zile am avut un număr mare de cazuri, în jur de 1.000 sau peste 1.000. Lucrul acesta se reflectă după un anumit interval de timp, în sensul că cazurile care ajung la Terapie Intensivă și decesele apar după o perioadă de evoluție a bolii. O să vedem în continuare o tendință destul de neplăcută din punct de vedere al corpului medical. Deocamdată nu cred că lucrurile se pot schimba rapid în această zonă pentru că am avut foarte multe cazuri înregistrate în această perioadă”, a declarat Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, anunţ important despre transmiterea coronavirusului în spaţii publice. Când suntem cei mai expuşi riscului

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, alte 1.232 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus confirmate în ultimele 24 de ore, bilanţul celor diagnosticaţi cu COVID-19 ajungând la 55.241. În acelaşi interval s-au înregistrat 48 de decese, numărul total fiind de 2.480. În prezent, la Terapie Intensivă sunt internaţi 436 de pacienţi.