EXCLUSIV Alexandru Rafila despre următoarea etapă de imunizare: „În mod evident, nu e necesară a treia doză”

Alexandru Rafila a declarat în exclusivitate la Romania TV că persoanele imunizate cu schema completă de vaccinare și care au trecut prin boală nu mai au nevoie de a treia doză.

14 sept. 2021, 22:22
EXCLUSIV Alexandru Rafila despre următoarea etapă de imunizare: „În mod evident, nu e necesară a treia doză”

Alexandru Rafila

a declarat în exclusivitate la Romania TV că persoanele care au fost imunizate cu schema completă de vaccinare și care au trecut și prin boală nu mai au nevoie de a treia doză a serului anti-Covid.

Medicul a mai precizat că populația asupra căreia trebuie să se concentreze campania de vaccinare sunt adulții care nu s-au imunizat cu serul anti-Covid19.

„În mod evident , nu e necesară a treia doză, am mai discutat cu colegii din Israel, o a treia doză nu mai este necesară pentru cei vaccinați cu două doze și care au trecut și prin boală. Noi nu reușim să vaccinăm persoanele adulte care încă  mai trebuie imunizate și vorbim despre copii de 5-11 ani.

Creșterea a început pe data de 5 iulie, după săptămâna patru , oamenii trebuiau să ia măsuri, prima măsura a fost fost Electric Castle. Cîțu a apărut cu domnul Rareș Bogdan, îmbrățișati fără nicio  măsură de protecție. Nu s-a facut nimic pentru sistemul de sănătate. Nu s-au dublat paturile de la ATI. Anul trecut când am avut cea mai mare mortalitate dupa Al Doilea Război Mondial, paturile pentru pacienții de Covid-19 au fost în număr de 1500, paturile au fost luate de la pacientii cu alte patologii, de aceea impactul asupra mortalității a fost foarte mare. Ne găsim într-o situație periculoasă.” a avertizat Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila desființează proiectul pentru situații de urgență al lui Raed Arafat: „Nu este dintr-un film într-o țară europeană”

Alexandru Rafila

 a criticat dur în direct la România TV, inițiativa lui Raed Arafat de a înființa Agenția Națională pentru Situații de Urgență.
Rafila a declarat că structura unei astfel de organzații este defectuoasă și nu ar putea niciodată să funcționeze eficient. Mai mult, medicul a precizat că acest proiect sfidează metodologia aplicată în țările europene.

„Mie mi se pare incredibil, am văzut și eu acolo menționat Institutul de Hematologie printre altele. Sângele reprezintă o problemă de siguranță națională, însă amestecul ăsta de impunere de restricții, criză a sângelui pentru transfuzii și decizii autoritariste nu este dintr-un film într-o țară europeană”, a afirmat Alexandru Rafila.