Alexandru Rafila, după ce s-a înscris în PSD: Cred că nu ne mai facem bine ca ţară

Publicat: Duminică, 18 Octombrie 2020 07:48 // Actualizat: Luni, 19 Octombrie 2020 10:09 // Sursa: romaniatv.net

Alexandru Rafila a declat că după ce s-a înscris în PSD, oamenii au avut reacţii de încurajare dar şi de reticenţă, pentru că zona politică din România nu are cea mai bună reputaţie. 

„Reacţiile au fost de încurajare, într-o anumită măsură, dar şi de reticenţă, pentru că zona politică din România nu are cea mai bună reputaţie, iar poziţia Partidului Social Democrat, evoluţia din ultimii ani, a dus şi acest partid într-o zonă de incertitudine inclusiv indentitară, pentru că lucrurile care s-au întâmplat nu au legătură cu social-democraţia", a declarat Alexandru Rafila la Digi 24.

Reprezentantul României la OMS s-a caracterizat drept un om optimist şi perseverent, care vrea să creadă că „lucrurile în această ţară se pot face şi bine, curat", iar pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de implicarea cât mai multor profesionişti.

Rafila a mărturisit că a primit un e-mail de la o persoană care l-a criticat şi i-a transmis că intră în politică pentru că are „un interes".

„Dacă percepţia publică este că toţi cei care accesează zona politică au interes personal, iar interesul public nu există, este foarte periculos. (...) Dacă toată zona politică e considerată exponentul intereselor de grup sau personale iar interesele publice sunt accesorii, atunci că avem o problemă foarte serioasă şi cred nu ne mai facem bine ca ţară. Trebuie să schimbăm neapărat această percepţie şi nu putem să schimbăm decât dacă facem pasul şi, prin exemplul personal, prin activitatea noastră, reuşim să demonstrăm publicului că într-adevăr suntem în slujba lor şi nu în slujba propriilor noastre interese" a adăugat Alexandru Rafila.

El a adăugat că şi-a consultat familia înainte de a decide să aibă activitate politică.

Alexandru Rafila: "Ar fi o idee foarte bună" ca masca să fie obligatorie în toate spaţiile publice din Bucureşti

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandru Rafila politică PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8737
RON
21 Oct
noapte 6 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H