Alexandru Tudor, chemat la Comisia de Disciplină după comportamentul de la Dinamo-Chiajna

Arbitrul Alexandru Tudor a fost citat de Comisia de Disciplină pentru a aduce lămuriri privind evenimentele de la partida Dinamo - Concordia Chiajna 4-0.

24 feb. 2016, 12:38
Alexandru Tudor, chemat la Comisia de Disciplină după comportamentul de la Dinamo-Chiajna

Partida Dinamo – Concordia Chiajna a iscat valuri în fotbalul românesc după ce arbitrul Alexandru Tudor a avut unele intervenții neobișnuite. Centralul i-a spus antrenorului Chiajnei, Adrian Falub, că fundașii săi centrali sunt „pe blat” cu Dinamo, fapt ce a declanşat un mare scandal.

Citeşte şi Arbitrul Alexandru Tudor denunţă un blat din Liga 1. S-a întâmplat sâmbătă, la Dinamo-Chiajna

Fundașul central al Concordiei Chiajna, Iulian Mamele, a declarat pentru Dolce Sport că arbitrul Alexandru Tudor a avut pe tot parcursul meciului cu Dinamo intervenții verbale nepotrivite la adresa ilfovenilor. El a precizat că vrea să meargă la Comisiile LPF pentru o plângere față de Tudor.

Citeşte şi Fotbalistul acuzat de blat se apără: Arbitrul i-a încurajat tot timpul pe cei de la Dinamo

Alexandru Tudor a precizat că nu a folosit în niciun moment al partidei cuvântul „blat”, iar în acţiunile sale din timpul jocului a încercat să aplice recomandările pe care arbitrii le primesc la cursuri.

Comisia de Disciplină precizează că Tudor a fost citat pentru „întârzieri la ieșirea pe teren”. „Referiri în raportul arbitrului cu privire la întârzierea ieșirii pe teren – Se citează dl. Tudor Alexandru, arbitrul jocului, pentru lămuriri cu privire la raportul făcut„, a anunțat Comisia.