Alexei Navalnîi a publicat fotografii compromiţătoare din palatul de un miliard de dolari al lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin are şi sală de striptease în reşedinţa de la Marea Neagră

Echipa dizidentului rus Alexei Navalnîi a făcut publică o imagine despre care susține că a fost făcută în interiorul presupusului palat de un miliard de lire sterline al lui Vladimir Putin, de la Marea Neagră.

20 ian. 2022, 22:37

Echipa lui Navalnîi afirmă, pe baza fotografiei, că Vladimir Putin ar avea în palatul lui o sală specială de striptease, cu scenă și bară de metal, pentru interpretare. „Sala de striptease, narghilea, spune-i cum vrei, chiar există. Și arată mult mai tare decât ne-am putea imagina”, se arată într-un comentariu care însoţeşte videoclipul cu imaginile.

Scena este plină de perne, iar o lumină pulsatorie cade deasupra și în spatele locului unde ar trebui să se afle o dansatoare. „Nici nu știm cum să o descriem. Un portal? Un templu?„, se întrebă oamenii lui Navalnîi, citaţi de Daily Mail. Alte imagini arată presupusul dormitor al lui Putin, un dormitor mai mic și biroul liderului de la Kremlin, precum și o piscină, mai susțin ei. Simbolul vulturului cu două capete al Rusiei se găsește în tot palatul.

Citeşte şi Opoziţia rusă acuză Google şi Apple că au cedat „şantajului” lui Vladimir Putin. Aplicaţia de „vot inteligent” a lui Navalnîi a dispărut de pe platforme chiar înainte de alegeri

Pe fondul controverselor stârnite de inamicul lui Putin, în urmă cu un an oligarhul Arkadi Rotenberg a negat că palatul îi aparține președintelui și a spus că el este cel care deține proprietatea întinsă de pe stâncă, cu vedere la Marea Neagră. Miliardarul Rotenberg este fostul partener de judo al lui Putin și poate cel mai apropiat prieten din copilărie al preşedintelui Rusiei.

Citeşte şi Aleksei Navalnîi, primul interviu din închisoare. „Privarea de somn e una dintre metodele de tortură preferate de serviciile secrete. Nu lasă urme şi e insuportabilă”