VIDEO Alexia, adolescenta cu mâinile replantate, a dansat din nou alături de colegii de trupă: „Dansez, cânt prin casă, îmi revin la normal încet-încet”

Alexia a urcat pe scenă pentru prima dată după operația prin care i-au fost replantate brațele. Adolescenta a dansat în fața publicului de la Botoșani, unde a urcat pe scena unui festival, alături de colegii de la Școala de Dans G-Power.

25 apr. 2023, 12:32
VIDEO Alexia, adolescenta cu mâinile replantate, a dansat din nou alături de colegii de trupă: „Dansez, cânt prin casă, îmi revin la normal încet-încet”

Alexia, adolescenta de 15 ani, care în decembrie a anului trecut a suferit un accident cumplit în urma căruia a rămas fără brațe, iar medicii de la Iași au reușit să i le replanteze a revenit la mare ei pasiune: dansul. La câteva luni după o operație ce a durat 20 de ore, Alexia a dansat din nou, pe scenă, alături de colegii de trupă de la Școala de Dans G-Power.

”Mă simt foarte bine. Încep să reiau activitățile pe care le făceam în trecut, chiar dacă momentan nu pot să le fac în totalitate. Faptul că încep să îmi revin la normal încet-încet mă ajută foarte mult și psihic și fizic. Am început să merg la dans, să cânt prin casă cum făceam de obicei”, a mărturisit Alexia, într-un interviu la Antena 3 CNN.

Citește și Medicul Sidonia Susanu, „îngerul copiilor”, după ce fetiţa cu braţele replantate a dansat din nou: „Îţi mulţumesc pentru lecţia de viaţă pe care ne-o oferi, draga Alexia!”

Alexia Tudose a fost, la finalul anului trecut, victima unui cumplit accident rutier la Pașcani. Autocarul în care ea și colegii săi de la ansamblul folcloric „Flori de măr” din Curteşti a derapat şi s-a răsturnat. În urma accidentului, Alexiei i-au fost amputate ambele brațe. O echipă coordonată de Dr. Sidonia Susanu a reușit să-i replateze brațele.