Alexia, moment de emoție pură, la revenirea pe scenă, după ce i-au fost replantate brațele

Alexia a urcat pe scenă pentru prima dată după operația prin care i-au fost replantate brațele. Momentul a fost unul absolut emoționant, atât pentru Alexia, cât și pentru colegii ei. Revenirea pe scenă a avut loc recent, în cadrul unui festival organizat la Botoșani

24 apr. 2023, 22:57
Alexia, moment de emoție pură, la revenirea pe scenă, după ce i-au fost replantate brațele

Alexia a urcat pe scenă pentru prima dată după operația prin care i-au fost replantate brațele, bucuria ei fiind una nedisimulată. Tânăra de 15 ani se află în plin proces de recuperare și încearcă, pe cât posibil, să revină la activitățile pe care le desfășura înainte de evenimentul nefericit în urma căruia își pierduse ambele mâini.

În luna martie a acestui an, Alexia a apărut pentru prima dată alături de colegii de școală și, treptat, redevine adolescenta activă care era înainte de accidentul suferit.

Citește și Medicul Sidonia Susanu, „îngerul copiilor”, după ce fetiţa cu braţele replantate a dansat din nou: „Îţi mulţumesc pentru lecţia de viaţă pe care ne-o oferi, draga Alexia!”

În luna decembrie a anului trecut, Alexia a fost victima unui teribil accident rutier, în Pașcani, în urmă căruia și-a pierdut ambele mâini. Ea a fost operată timp de 20 de ore, iar medicii din Iași au reușit să-i repună brațele, recuperarea ei decurgând cât se poate de bine, până în acest moment.

Citește și Alexia, fetiţa cu brațele amputate în accidentul de la Pașcani, s-a întors la școală

Tânăra și-a scos un certificat de renaștere, care să marcheze acest moment cu final fericit din viața ei, iar numele medicului care a operat-o, Sidonia Susanu, a fost trecut la rubrica ”părinți”