Alexia Eram a atras toate privirile la petrecerea de Halloween. Ținuta spectaculoasă pe care a purtat-o fiica Andreei Esca

Alexia Eram a ales o ținută inedită și spectaculoasă pentru petrecerea de Halloween din acest an.

31 oct. 2022, 10:28
Alexia Eram a atras toate privirile la petrecerea de Halloween. Ținuta spectaculoasă pe care a purtat-o fiica Andreei Esca

Alexia Eram, în vârstă de 22 de ani, a strălucit, la propriu, la petrecerea de Halloween. Fiica Andreei Esca a reușit să atragă toate privirile cu ținuta ei argintie și sclipitoare de „Ice Queen”. Alexia și-a pus și o perucă asortată cu restul costumației.

Și-a accesorizat ținuta cu un colier argintiu pus la gât și cu o pereche de cizme argintii.

“Wow/ Cât de mișto!/ Foarte reușit!/ Cea mai frumoasă femeie! Te iubim!/ Frumoasă”, i-au transmis fanii pe Instagram. Mulți chiar i-au spus că i-ar sta bine dacă și-ar vopsi părul argintiu, așa cum a avut și ținuta.

Alexia, iubita lui Mario Fresh, are o mulțime de urmăritori pe rețelele sociale. Pe Instagram o urmăresc 725 de mii de oameni, iar pe Tik Tok 250 de mii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Fiica Andreei Esca reușește să-și țină fanii curioși și interesați de ceea ce postează de fiecare dată. Tânăra de 22 de ani are o mulțime de realizări până la această vârstă, a terminat o facultate de prestigiu din Marea Britanie, University For the Creative Arts, obținând o diplomă în marketing, PR și publicitate în modă.

Și pe plan personal lucrurile merg de minune. Are o relație serioasă cu cântărețul Mario Fresh de câțiva ani de zile și sunt unul dintre cuplurile cele mai îndrăgite și apreciate din showbiz.

Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram. Fiica Andreei Esca are propria firmă

La doar 21 de ani, fiica Andreei Esca se întreţine singură şi se poate lăuda cu venituri consistente pentru vârsta ei. Tânăra îl depăseşte chiar şi pe iubitul ei, Mario Fresh, în ceea ce priveşte partea financiară.

Devenită influencer de succes pe rețelele de socializare, fiica celebrei prezentatoare de ştiri colaborează cu branduri cunoscute și reușește să obțină venituri uriașe lună de lună.

Alexia Eram are o companie, Margot Production, înființată acum doi ani și care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. Potrivit declarațiilor de la ANAF, a avut în 2021 o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei. Firma are un singur angajat, iar conform bilanțului financiar, lună de lună, Alexia Eram se poate lăuda cu venituri care depășesc 8.000 de euro.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a declarat Alexia Eram.

Citește și Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Ce surprize i-au pregătit mama ei şi Mario Fresh