Alexia Eram, despre cel mai dureros moment: „În fiecare zi plângeam”

Alexia Eram a vorbit despre cel mai dureros moment din viaţa ei. Chiar dacă are o familie frumoasă, un iubit atent şi o situaţie financiară bună, fiica Andreei Esca vărsa lacrimi amare când trebuia să plece în Anglia, acolo unde studia.

29 sept. 2021, 10:26
Alexia Eram, despre cel mai dureros moment: „În fiecare zi plângeam”
Alexia Eram, despre cel mai dureros moment

Alexia Eram, despre cel mai dureros moment. Fiica ştiristei de la Pro TV e la început de carieră, e foarte activă pe rețelele de socializare, pe Instagram are peste 680.000 de fani. De-a lungul anilor a colaborat la diverse campanii, dar s-a și concentrat la studiile sale. A făcut facultatea în Marea Britanie, acolo a locuit pentru o perioadă.

Citeşte şi: Alexia Eram a suferit că este fiica Andreei Esca? Tânăra a recunoscut tot: „Trebuie să am grijă la tot ce fac”

Alexia Eram, despre cel mai dureros moment

Când a fost întrebată despre cel mai dureros moment pe care l-a trăit până acum. Alexia a spus că a plâns mult când a plecat în Anglia, la studii. Plângea și în România, la despărțirea de familie, de toți cei dragi, dar și acolo, când era singură.

Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit.

De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat ea.

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de nuntă

Alexia Eram și Mario Fresh

au o relație de câţiva ani şi se gândesc la nuntă. Fiica Andreei Esca îşi imaginează deja cum va arăta cel mai frumos eveniment din viața sa.

Alexia Eram a mărturisit că își dorește o nuntă grandioasă, dar și una cu doar câteva persoane care să aibă loc undeva departe de țară, poate o plajă, la fel ca în filme.

Grandioasă, dar vreau și o nuntă așa mai intimă. Vreau să fie pe o plajă în Bali”, a spus Alexia Eram într-o emisiune TV. Fiica Andreei Esca a mai spus că orice persoană trebuie să-și trăiască mai întâi tinerețea înainte de a face nunta, astfel că ea consideră că cea mai bună vârstă pentru nuntă ar putea fi după 27 de ani!

Alexia Eram își dorește şi să devină mamă. Vedeta vrea să aibă doi copii: o fată și un băiat. Totodată, ea speră ca primul său copil să fie o fată, să fie în zodia fecioară și să semene foarte bine cu ea, iar cel de-al doilea copil să fie un băiat care să semene foarte mult cu fratele ei.