Alexia Eram a făcut anunțul după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Sunt deschisă la orice terapie”

Alexia Eram a făcut anunțul după 7 ani de relație cu Mario Fresh. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în toată această perioadă, au existat și momente mai grele în relația lor, însă au reușit să treacă peste ele și să rămână împreună.

13 feb. 2024, 09:07
Alexia Eram a făcut anunțul după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Sunt deschisă la orice terapie”
Alexia Eram a făcut anunțul după 7 ani de relație cu Mario Fresh

Alexia Eram a făcut anunțul după 7 ani de relație cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca spune că nu a avut nevoie de terapie de cuplu, însă dacă ar necesita acest lucru, nu ar spune nu.

Alexia Eram a făcut anunțul după 7 ani de relație cu Mario Fresh

Alexia a mărturisit că a avut de-a face cu anxietatea, care uneori o determina să plângă destul de mult. Ea a luat decizia de a solicita ajutorul unui specialist și nu a regretat această alegere. Ulterior, a mărturisit că pentru ea orice tip de terapie este benefică.

Creatoarea de conținut a fost întrebată dacă a avut nevoie să meargă împreună cu Mario Fresh la terapie de cuplu, având în vedere că sunt de atât de mulți ani împreună. Tânăra chiar a mărturisit că, la un moment dat, au fost despărțiți câteva luni, însă, într-un final, s-au împăcat.

Sunt deschisă la orice terapie. Dacă este nevoie de terapie de cuplu într-un cuplu nu spun nu. Momentan nu a fost nevoie, dar sunt deschisă la orice fel de terapie. Cred că este foarte important să vorbești despre problemele tale”, a spus Alexia Eram, pentru Unica.ro.

Citește și: Alexia Eram, despre sacrificiul pe care l-ar face pentru iubire. La ce ar fi dispusă să renunțe și ce așteptări are de la partenerul de viață: ”În afară de trădare”

Fiica Andreei Esca are planuri de nuntă

Întrebată dacă crede că există vreo șansă să fie cerută de soție în 2024, Alexia Eram a răspuns: „Nu știu, de ce mă întrebi pe mine?! Întreabă-l pe Mario”, a spus ea.

Am tot tatonat-o pe Alina Eremia până a cerut-o Edy…”, a spus reporterul Cancan.

Poate ai gura aurită”, i-a răspuns aceasta.

Întrebată și dacă s-ar emoționa și ar plânge, aceasta a spus: „În America Express am plâns foarte mult, îți dai seama că o să plâng, o să fie un moment super emoționant. Mă emoționez de la orice, sunt o persoană foarte emotivă, chiar dacă nu par. Și la filme și dacă văd o persoană mai în vârstă pe stradă, sunt foarte emotivă de fel”.