Alexia Eram, despre sacrificiul pe care l-ar face pentru iubire. La ce ar fi dispusă să renunțe și ce așteptări are de la partenerul de viață: ”În afară de trădare”

Alexia Eram a vorbit despre sacrificiul uriaș pe care l-ar face de dragul persoanei iubite, dar a precizat și motivul care ar face-o să renunțe la o relație. Iată ce își dorește fiica Andreei Esca de la partenerul de viață și ce ar fi dispusă să facă pentru iubire.

09 feb. 2024, 09:33

Alexia Eram a vorbit despre sacrificiul uriaș pe care l-ar face de dragul persoanei iubite, dar și despre sacrificiul uriaș pe care l-ar face pentru persoana iubită, dar și motivul care ar face-o să renunțe la o relație.

Citește și Alexia Eram a vorbit deschis despre certurile și geloziile din relația cu Mario Fresh. „El este mai încăpățânat așa”

Alexia Eram a intrat în atenția publicului și mai mult decât înainte, după ce a participat la America Express, alături de fratele ei, Aris Eram.

Fiica Andreei Esca și-a construit treptat o carieră de succes, însă asta nu este tot. Vedeta este fericită pe toate planurile, mai ales pentru că povestea de dragoste dintre ea și Mario Fresh continuă deja de câțiva ani.

Fanii au început să îi placă pe cei doi și sunt interesați de ceea ce se întâmplă și în viața lor privată.

Alexia Eram a vorbit despre ce nu ar accepta niciodată în relația ei de cuplu.

”Cel mai tare în cuplu”

Fiica Andreei Esca pune pe primul loc respectul și urăște minciuna.

Fosta concurentă de la ”America Express” a vorbit despre aștepările pe care le are de la partenerul ei.

„Cel mai tare în cuplu, în afară de trădare, m-ar deranja minciuna și lipsa respectului. Pentru mine respectul înseamnă să simt că sunt iubită, sprijinită în toate proiectele mele, să știu că am un om pe care mă pot baza în orice minut și la orice oră, să știu că mă susține în tot ceea ce fac și să fiu prioritate”, a declarat Alexia Eram.

Alexia Eram ne-a mărturisit ce sacrificii ar fi disponibilă să facă de dragul persoanei iubite. Vedeta ar face orice pentru partenerul ei, ba chiar, i-ar dona un organ dacă acesta ar avea nevoie.

Citește și Alexia Eram a publicat din vacanţa exotică imagini cu verighetele:  „Ştiu exact cum vreau să arate nunta”. „Casă de piatră!”, curg mesajele de la fani

„Cred că atunci când iubești faci aproape orice pentru persoana de lângă tine. Dacă ar avea probleme de sănătate și aș putea să îl ajut, să împart un organ cu el, 100% l-aș ajuta.

Atunci când pleci într-o călătorie cu un om, cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla ești acolo pentru el. Dacă Doamne Ferește are o boală, o problemă de sănătate, partenerul de viață, îl ajut cu tot dragul, cu toată inima”, a mai adăugat vedeta, potrivit SpyNews.ro.