Alexia Eram a vorbit deschis despre certurile și geloziile din relația cu Mario Fresh. „El este mai încăpățânat așa”

Alexia Eram a vorbit deschis despre relația pe care o are de ani de zile cu Mario Fresch. Au o relație normală, care nu e ocolită de certuri și gelozii.

06 feb. 2024, 13:52
Alexia Eram a vorbit deschis despre certurile și geloziile din relația cu Mario Fresh. „El este mai încăpățânat așa”

Alexia Eram are o comunitate frumoasă în mediul online, care îi e alături cu fiecare ocazie. Fanii îi urmăresc atent toate activitățile și vor să știe în permanență ce se întâmplă în viața ei, mai ales pe plan sentimental.

Recent, fiica Andreei Esca (23 de ani) a vorbit despre relația ei de cuplu cu Mario Fresh (24 de ani). Vedeta spune că, așa cum se întâmplă în orice cuplu, au și ei momente lor tensionate.

„Cred că fiecare cuplu are certurile lui de la niște lucruri minore. De ce n-ai pus mașina de spălat, de ce ți-ai lăsat lucrurile aici?(…). Amândoi lăsăm unul de la celălalt. Depinde care au fost neînțelegerile, dar el este mai încăpățânat așa de fel”, a mărturisit Alexia Eram pentru Unica.ro.

Citește și Bat clopotele de nuntă în familia Lidei Buble! Strălucește de fericire de când a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Ce îi salvează pe cei doi e faptul că nu sunt orgolioși și trec ușor peste orice fel de certuri ar avea.

Alexia Eram și Mario Fresh, înpreună de opt ani

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de opt ani, iar relația lor continuă să meargă încrezătoare înainte. Chiar și așa, și la ei apar momente de gelozie sau de neîncredere.

„Cred că fiecare om este gelos. Nu cred că există un om care nu este gelos. Cred că gelozia este foarte bună într-un cuplu, într-o oarecare măsură. Doar să nu fie depășit un prag. Adică o gelozie trebuie să fie acolo. Peste infidelitate și minciună nu pot trece. Nu, niciodată. Asta este”, a mai spus iubita lui Mario Fresh pentru sursa menționată anterior.

Citește și S-a aflat adevărul despre părul lui Neti Sandu! Moment ireal trăit de prezentatoarea TV: „Eram la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr”

Alexia Eram și Mario Fresh s-au cunoscut la aniversarea ei de 15 ani. Părinții Alexiei, Andreea Esca și Alexandre Eram, au surprins-o cu un concert susținut de artist. Anul următor, Alexia și Mario s-au reîntâlnit întâmplător la lansarea unei piese. Ulterior au ieșit în parc de mai multe ori, iar de atunci au rămas împreună.

„Am reușit să rămânem unul lângă altul, mai ales cu viețile noastre, cu oamenii care sunt în jurul nostru. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am putut rămâne unul lângă celălalt atâția ani, de la o vârstă atât de fragedă”, a mai spus Alexia Eram, în exclusivitate pentru UNICA.ro.