Bat clopotele de nuntă în familia Lidei Buble! Strălucește de fericire de când a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Bucurie mare în familia Lidiei Buble! De când a fost cerută în căsătorie, radiază de fericire. Iată ce mesaj a transmis celebra cântăreață.

06 feb. 2024, 13:43
Bat clopotele de nuntă în familia Lidei Buble! Strălucește de fericire de când a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”
Bat clopotele de nuntă în familia Lidei Buble! Strălucește de fericire de când a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

bat clopote de nuntă în familia Lidiei Buble! Recent, sora artistei, Lorena, a avut parte de o surpriză de proporții când a fost cerută în căsătorie la doar 22 de ani. Momentul a fost extrem de emoționant, iar bucuria din suflet i s-a reflectat și pe chip. Mai târziu, cântăreața a transmis un mesaj care a stârnit amuzamentul internauților pe rețelele sociale!

Citește și: Cât costă articolele vestimentare de la magazinul online al Oanei Zăvoranu. Un costum din piele ecologică, aproape cât un salariu minim pe economie

Cu toții știm că Lidia Buble face parte dintr-o familie numeroasă, având nu mai puțin de zece frați. Cântăreața este al patrulea copil al familiei Buble, iar mezina are doar 22 de ani. Cine ar fi crezut că tocmai ea se va căsători înaintea artistei de 30 de ani? Ei bine, recent, Lorena Buble a primit o cerere în căsătorie, primită într-un cadru de poveste, însoțită de un inel de logodnă de la partenerul ei.

Imaginile cu sora Lidiei Buble și cu iubitul ei, Darius, au mișcat inimile internauților, însă artista și-a amintit de o promisiune pe care i-a făcut-o Lorena acum ceva timp

„M-ai lăsat singură la necaz… Te măriți și tu! Cum rămâne cu planurile alea, că nu ne mărităm niciodată?”, a transmis îndrăgita cântăreață pe contul ei de Instagram.

De-a lungul timpului, solista a declarat în mai multe rânduri că visează la o familie numeroase, la fel ca cea în care a crescut. De asemenea, artista a spus că a fost lăsată singură, fiindcă toate surorile ei s-au măritat sau urmează să facă asta.

În urmă cu ceva timp, cântăreața a dezvăluit care era marea problemă cu care se confruntau părinții săi. Conform artistei, soții Buble aveau mari bătăi de cap atunci când trebuiau să se deplaseze undeva cu toți copiii.

„Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs. Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă”, a declarat Lidia Buble pentru Click.

Citește și: S-a aflat adevărul despre părul lui Neti Sandu! Moment ireal trăit de prezentatoarea TV: „Eram la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr”