Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit? Ce spune cântăreţul: „Nu ne ascundem”

Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit? Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de cinci ani, iar în ultima vreme au tot apărut zvonuri că nu ar mai forma un cuplu, după ce au fost văzuţi singuri în diverse locuri.

16 iul. 2021, 14:59
Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit? Ce spune cântăreţul: „Nu ne ascundem”
Mario Fresh şi Alexia Eram sunt împreună de 5 ani

Mario Fresh şi Alexia Eram

s-au despărţit? Ei bine, artistul a dat cărţile pe faţă şi a infirmat că nu ar mai forma un cuplu cu fiica Andreei Esca. A recunoscut, într-adevăr, că mai sunt mici neînţelegeri, ca în orice cuplu, însă nicidecum nu ar fi vorba de vreo despărţire.

Citeşte şi: Mario Fresh, probleme mari de sănătate. Apel disperat după ajutor: „Abia pot să mai mişc piciorul!”

Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit?

Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.

 Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea.

Da, eu așa am de gând, să fiu un tată tânăr. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24, pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram, pentru Wowbiz.ro.