S-a aflat motivul pentru care Mario Fresh nu a petrecut Sărbătorile cu Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a plecat în America

Mario Fresh și Alexia Eram au petrecut Crăciunul separat. Cântărețul a rămas în România, în timp fiica Andreei Esca s-a bucurat de timpul petrecut cu familia la New York.

02 ian. 2023, 11:03

Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit Crăciunul separat, la o distanţă de peste 7000 de kilometri unul de celălalt. Cântărețul a rămas în România, iar Alexa Eram a petrecut Sărbătorile în SUA, la New York.

Motivul pentru care aceștia nu au putut să sărbătorească împreună are legătură cu formalităţile vamale. Mai precis, Mario Fresh nu a apucat să-și ia viza pentru America, astfel că a fost nevoit să rămână în țară.

Citeşte şi: Cât costă o noapte de cazare, de sărbători, la pensiunea pe care o are Andreea Esca

„Nu am mers cu Alexia la New York că nu am apucat să-mi iau viza de America, nu e tocmai ușor să iei o viză atât de repede și ne-am gândit pe ultimul moment”, a spus Mario Fresh, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citeşte şi: Afacerea cu care Andreea Esca a dat lovitura. Câștigă mai bine ca la PROTV

Aşa că Mario Fresh a petrecut sărbătorile de iarnă în România, la Iași, alături de familia sa.

Cuplul s-a reunit însă de Revelion.

Revenită în ţară după vacanţă cu familia la New York, Alexia Eram a mers alături de iubitul ei la concert în noaptea dintre ani.