Alexia Eram i-a luat interviu mamei sale. Ce a răspuns Andreea Esca la întrebarea:”Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”

Andreea Esca şi fiica ei, Alexia Eram, au o relaţie foarte bună. Recent, prezentatoarea TV a fost intervievată de fata ei şi a mărturisit la Digital Divas că a avut mari emoţii.     

RomaniaTV.net
19 sept. 2020, 15:57
Alexia Eram i-a luat interviu mamei sale. Ce a răspuns Andreea Esca la întrebarea:”Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”

Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”, este una dintre întrebările pe care Alexia i le-a pus mamei sale.

Răspunsul Andreei a fost surprinzător: Cred că putea să se întâmple “nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje. Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”. Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e ca tu să știi adevărul. (…)

Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la “Dansez pentru tine” și mi-ai spus “crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta”? Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs”.

Andreea Esca, prima apariţie la pupitrul ştirilor Pro TV, după ce a recunoscut că a fost infectată cu Covid-19: „Acasă” 

Andreea Esca a fost infectată cu Covid-19

Am fost bolnavă de Covid-19, şi soţul meu şi unul dintre copii. Acum suntem bine, avem un test negativ„, a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru Ştirile Pro TV.

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a vorbit pentru prima dată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. 

Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soţul meu, care a avut febră foarte mare. Era aproape a treia zi când făcea febră foarte mare. Ne-am impacientat, am chemat salvarea şi ne-am făcut testul. El a ieşit pozitiv. Eu, negativ. A fost dus la spital. Eu am rămas în izolare 12 zile. I-am făcut testul şi lui Aris, fiul meu, care locuieşte cu noi. A ieşit pozitiv. Şi-a făcut şi Alexia testul şi a ieşit negativ„, a povestit Esca.