Andreea Esca, prima apariţie la pupitrul ştirilor Pro TV, după ce a recunoscut că a fost infectată cu Covid-19: „Acasă”

Andreea Esca a revenit la pupitrul ştirilor Pro TV, după ce a recunoscut că  a fost infectată cu Covid-19. Vedeta aştepta cu nerăbdare să se întoarcă la cea de-a doua "familie", astfel că joi seara a fost primul jurnal de ştiri prezentat după ce s-a vindecat de coronavirus.

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 05:00

Prezentatoarea TV a postat şi o imagine pe reţelele de socializare, la care a scris: „Home (acasă) @protv_romania„.

Citeşte şi: Primul interviu oferit de Andreea Esca, după ce a fost infectată cu Covid 19: „Fiecare om are o limită. Eu atât am putut să duc”

Andreea Esca, declaraţii despre coronavirus

Andreea Esca a decis să rupă tăcerea şi să vorbească despre virusul care a speriat o lume întreagă. După mai bine de o săptămână de la zvonurile cum că vedeta de televiziune ar fi infectată cu coronavirus, aceasta a vorbit într-un interviu acordat Pro TV despre această perioadă. 

Da. Am fost bolnavă de covid-19. Atât eu cât şi soţul meu şi unul dintre copii. Suntem bine şi avem un rezultat negativ acum. Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este de la petrecere, pentru că nimeni nu a fost infectat de la petrecere„, a declarat Andreea Esca. 

De asemenea, Andreea trage un semnal de alarmă pentru oamenii care nu cred că există acest virus. „Putem lua oricare dintre noi, de oriunde şi oricând”, a spus aceasta.

Citeşte şi: Andreea Esca mai primeşte o lovitură după infectarea cu COVID-19. Vedeta este chemată în INSTANŢĂ

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca a declarat că primul care a fost infectat a fost soţul acesteia, Alex. După ce a făcut febră foarte mare, acesta a mers să se testeze şi a ieşit că este pozitiv. Andreea a declarat că inițial a avut un test negativ, dar la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea:

Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv„, spune Andreea. 

Cel mai afectat a fost soţul Andreei, care a ajuns la terapie intensivă şi a avut nevoie de ventilaţie mecanică. Cu lacrimi în ochi aceasta a povestit că soţui ei repeta doar „Nu mai pot. Ăsta e iadul. Nu mai pot„. Şotul prezentatoarei a fost nevoit să facă o transfuzie de plasmă.