Alexia Eram, în doliu! Pierdere uriaşă suferită de fiica Andreei Esca: „Ai fost un om minunat”

Alexia Eram este în doliu după ce cel mai bun prieten al ei din copilărie a murit. Fiica celebrei Andreea Esca trece prin momente dificile şi a transmis un mesaj de condoleanţe.

01 oct. 2023, 11:51
Alexia Eram, în doliu! Pierdere uriaşă suferită de fiica Andreei Esca: „Ai fost un om minunat”
Alexia Eram, în doliu! Pierdere uriaşă suferită de fiica Andreei Esca: "Ai fost un om minunat"

Alexia Eram, în doliu! Concurenta de la America Express a postat un mesaj durereos pe contul ei personal de Instagram, alături de o imagine în care apare de prietenul ei. Vedeta a transmis că prietenul ei a fost un om minunat şi că au petrecut toată copilăria împreună.

Citeşte şi: Alexia Eram și-a cumpărat mașină nouă. Ce conduce acum fiica Andreei Esca: „În pofida a ceea ce ar putea crede unii, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate”

„Dumnezeu să te odihnească, Nico! Ai fost un prieten și un om minunat cu care mi-am petrecut toată copilăria. Your „Bidule” forever”, a scris Alexia Eram pe contul ei personal de Instagram.

Citeşte şi: Alexia Eram, primele declarații despre experiența America Express: „Acolo îți dai seama că o viață atât de simplă, totuși, face ca oamenii să fie mult mai fericiți decât majoritatea oamenilor care au bani sau confort”

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, va face echipă cu fratele ei, Aris Eram, la America Express, cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Aceștia vor lupta pentru premiul cel mare, de 30.000 de euro, dar vor fi remunerați și pentru fiecare ediție la care vor concura. Astfel, cei doi vor încasa cel mai mare onorariu din concurenți, fiecare câte 2.500 de euro pentru fiecare ediție, adică un episod. O ediție se filmează în trei zile.