Cum au sărbătorit Mario Fresh și Alexia Eram aniversarea celor 7 ani de relație: „Jumătatea mea mai bună”

Mario Fresh și Alexia Eram sărbătorsc azi aniversarea a șapte ani de relație. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiți această zi specială.

31 iul. 2023, 19:52

Este o zi specială pentru Mario Fresh și Alexia Eram, asta pentru că cei doi sărbătoresc astăzi aniversarea a șapte ani de relație. Tinerii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind foarte fericiți împreună.

Ieri, la începutul zilei, Mario Fresh a surprins-o pe fiica Andreei Esca cu un buchet de trandafiri roz. Mai apoi, cei doi s-au aranjat și au ieșit în oraș, pentru a lua cina la un restaurant, după care au mers și s-au relaxat la un spa de lux.

Citește și: Cât de geloasă este Alexia Eram. Mario Fresh a dat cărțile pe față: „La noi așa a mers de la începutul relației”

Pe conturile sale de pe platformele de socializare, Alexia Eram a postat două fotografii cu ea și iubitul ei, dar și un videoclip în care cei doi suflă într-o lumânare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Influencerița i-a făcut și o declarație de dragoste lui Mario Fresh, spunându-i cât de mult îl iubește.

„Jumătatea mea mai bună, prietenul meu cel mai bun și totul meu de 7 ani! Te iubesc”, a scris ea la postarea de pe Instagram.

Citește și: Alexia Eram, dezvăluiri incendiare despre relația cu Mario Fresh. Ce îi ascunde artistul fiicei Andreei Esca: ”Sunt lucruri pe care nu le știu despre el”

În urmă cu mai multe zile, Alexia Eram s-a întors din America Express alături de ceilalți concurenți au emisiunii, iar Mario Fresh a mers la aeroport pentru a-și aștepta iubita. Artistul i-a cumpărat un buchet de trandafiri roz și câteva baloane.

Pe rețelele de socializare, Alexia a postat un videoclip unde le-a arătat fanilor cum a așteptat-o iubitul ei. Cei doi par mai fericiți ca niciodată. „Revedere”, a scris vedeta la postarea făcută.