Fotbalist de naţională, mort de Covid. Avea 43 de ani, iar în ultima vreme devenise actor şi prezentator tv

Fotbalistul iranian Ali Ansarian a murit miercuri, la vârsta de 43, din cauza complicaţiilor cauzate de infecţia cu noul coronavirus.

03 feb. 2021, 22:43
Fotbalist de naţională, mort de Covid. Avea 43 de ani, iar în ultima vreme devenise actor şi prezentator tv

Săptămână neagră pentru fotbalul iranian, care după ce l-a pierdut pe Mehrdad Minavand (45 ani) a rămas acum şi fără Ali Ansarian, fost fotbalist la grupările Persepolis şi Esteghlal, dar şi fost component al echipei naţionale.

Fostul fundaş a încetat din viaţă miercuri seară, la spitalul Farhikhtegan din Teheran, capitala Iranului. El fusese internat în secția de terapie intensivă (ATI) în data de 21 ianuarie 2021, după cum anunţă theiranproject.com. Ali Ansarian și-a început cariera de fotbalist în Fajr Sepasi în 1996, iar doi ani mai târziu s-a transferat la Persepolis. El a jucat, de asemenea, în naționala de fotbal a Iranului din 1998, când a debutat într-un meci contra Kuweitului, până în 2007.

Citeşte şi Un fost fotbalist de la FCSB și CFR Cluj, dat în urmărire de INTERPOL. Acuzații grave pentru sportiv

Săptămâna trecută, Mehrdad Minavand, care a reprezentat Iranul la Cupa Mondială FIFA 1998, a murit, de asemenea, de COVID-19 la Teheran. Minavand a fost, de asemenea, jucător la Persepolis.

79 de decese au fost cauzate de coronavirus în Iran în ultimele 24 de ore, a declarat miercuri purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății și Educației Medicale din Iran, Sima Sadat Lari. Potrivit raportului său, numărul total al deceselor în această ţară a ajuns la 58.189.

Citeşte şi Tragedie aviatică, un avion plin cu fotbalişti s-a prăbuşit în Brazilia. Toţi pasagerii au murit