Alianţă între Daniel Pavel de la Pro TV şi Dan Negru de la Kanal D. Ce vor cei doi superprezentatori

Daniel Pavel s-a declarat unul dintre susţinătorii lui Dan Negru în demersul acestuia de sprijinire a oamenilor de televiziune despre care se spune că sunt prea bătrâni pentru acest domeniu.

13 sept. 2023, 21:41
Alianţă între Daniel Pavel de la Pro TV şi Dan Negru de la Kanal D. Ce vor cei doi superprezentatori
Alianţă între Daniel Pavel de la Pro TV şi Dan Negru de la Kanal D. Ce vor cei doi superprezentatori

Alianţă între Daniel Pavel de la Pro TV şi Dan Negru de la Kanal D. Gazda de la „Survivor România” a comentat afirmația făcută de realizatorul show-ului „Jocul cuvintelor” cu privire la faptul că prezentatorii de televiziune n-ar trebui să dispară de la TV la vârste la care în străinătate abia începe cariera lor cu adevărat!

Citeşte şi: Maria Constantin, dezvăluiri din căsnicia cu Robert Stoica. Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii: „El e mai timid”

„Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca, la 50 suntem bătrâni. Smiley sau Delia la 40 sunt și ei… Pentru că la noi bătrânețea începe la vreo 30 de ani! Azilul de bătrâni e o mentalitate! Larry King devenea celebru la 54! Avea vreo șansă la noi ? Televiziunile din România n-au niciun prezentator de știri trecut de 60 de ani. Asta, deși in lumea civilizată știrile sunt prezentate de jurnaliști de peste 50-60 ani! Pentru că ei au experiență și credibilitate. Giani Morandi a prezentat anul ăsta San Remo la 78 de ani. La noi, vârsta lui Gică Petrescu era subiect de bancuri! „Ole, Ole, ieși afară moșule!” erau scandările împotriva Regelui Mihai in anii ’90. Regele avea atunci 70 de ani. Regina Angliei a murit la 96 și vârsta îi era un privilegiu. La noi, după 60 de ani nu mai poți să accesezi niciun credit indiferent de venituri sau de avere. Băncile te consideră mort!”, a transmis Dan Negru.

Citeşte şi: Un nou scandal la Antena 1. Simona Gherghe, luată cu asalt de fani: „În afară de vocabular are şi un suflet infect!”

Daniel Pavel este fericit că face parte din echipa PRO TV, stație care a știut să își conserve vedete ca Andreea Esca, Andi Moisescu sau Florin Busuioc.

„Sunt total de acord cu ce spune Dan și chiar la momentul afirmației am auzit despre ce e vorba. Eu adaug experiența din Austria și Germania, eu am locuit acolo și am lucrat în media de acolo. Este exact același lucru. Telespectatorii cu vedetele lor, îmbătrânesc, dacă vrei. Se maturizează împreună. Asta e o chestie extraordinară pe care vreau să o vedem și la noi și mă bucur că PRO TV reușește să înglobeze generații întregi. Vin și figuri noi, se așază pe palierul propriu și e foarte important să primească o șansă, proiecte noi, regizorii să lucreze cu ele, să valorifice totul”, a declarat Daniel Pavel pentru Fanatik.

„Părul alb, în sine, ca esență, înseamnă înțelepciune, înseamnă capacitatea de a juca emoția asta de care publicul are nevoie. Subscriu total mai ales că adaug experiența mea din afară. Eu știu, tot așa, prezentatori cum spui, care au o uriașă experiență. Uite, prezentatorul de la Survivor America, e la sezonul 45. Apoi, Jonathan LaPaglia, de la Survivor Australia! Să vedem. Sper și la noi să vorbim în termenii ăștia”, a mai spus Daniel Pavel.