Un nou scandal la Antena 1. Simona Gherghe, luată cu asalt de fani: „În afară de vocabular are şi un suflet infect!”

Un nou scandal a izbucnit la emisiunea Mireasa, de la Antena 1, prezentată de Simona Gherghe. Telespectatorii i-au cerut acesteia să intervină de urgenţă după mai multe afirmaţii şocante făcute chiar de mirii săptămânii, Daniel și Ana.

13 sept. 2023, 16:27
Un nou scandal la Antena 1. Simona Gherghe, luată cu asalt de fani: „În afară de vocabular are şi un suflet infect!”
Un nou scandal la Antena 1. Simona Gherghe, luată cu asalt de fani: "În afară de vocabular are şi un suflet infect!"

Un nou scandal la Antena 1. Daniel şi Ana, mirii săptămânii, au folosit termenul „ură” cu privire la animale, mai precis la adresa pisicilor, iar Viperele Vesele, comunitatea online care dezvăluie informații secrete din cele mai populare emisiuni de divertisment din România, au făcut un apel de urgenţă către Simona Gherghe.

Citeşte şi: Simona Gherghe schimbă foaia cu copiii ei! Care este motivul pentru care a luat această decizie radicală: „Asta a trezit multe gânduri în mine”

„Urăsc pisicile! Mai ales când a venit aici la pat, dimineața, și a început să facă miau. Am zis… Ce miau?”, a spus Daniel. Prezentatoarea emisiunii este o mare iubitoare de animale, astfel că ura față de pisici e de neînțeles pentru fanii show-ului, mai ales că în casa Mireasa trăiește de sezoane bune o pisicuță pe nume Mitzi.

„Mirii săptămânii din emisiunea Mireasa, Ana (alias DamigeAna Helicopter) și Daniel, ne transmit că urăsc pisicile. Sunt amândoi pe aceeași lungime de undă!

În sezonul trecut concurenții au fost surprinși pe Antena Play vorbind despre ideea / amenințarea unei producătoare de eutanasiere a câinilor din jurul studioului de la Buftea. Iată că, în sezonul 8 al emisiunii, pericolul vine din partea concurenților.

Îngrijorarea noastră se îndreaptă către Mitzi, mascota emisiunii, „locatar” permament pe durata sezoanelor în casa Mireasa! Casă declarată de nenumărate ori de către moderatoarea  Simona Gherghe că fiind „pet friendly”,  în condițiile în care mireasa săptămânii afirmă că nu suportă pisicile. Partenerul ei, Daniel, mirele săptămânii, afirmă, în aceeași discuție, că mieunatul pisicii i-a trezit instinctul de a o înjura. Și, totodată, nevoia de a o arunca”, au reclamat Viperele Vesele pe Instagram, conform Fanatik.

Citeşte şi: La ce obicei nu poate renunța Simona Gherghe sub nicio formă: „Nu s-a întâmplat niciodată”

Discuția purtată de Ana și Daniel a strânit furie pe internet, iar fanii emisiunii cer măsuri radicale: „Cei care nu iubesc animalele nu se iubesc nici pe ei! / Acasă cu acest Daniel! / Să le fie rușine! / E un dobitoc. Vă dați seama că în afară de vocabular are și un suflet infect. Doamne! Nu pot să cred că m-am înșelat atât de mult în privința lor. Nu-i voi mai vota niciodată! / Trimiteți-i mesaj Simonei! / Totul până la animăluțe! / Cum să nu iubești niște suflete nevinovate? Animăluțele sunt mai deștepte. Sunt mai curate și mai iubitoare decât ei”.