Maria Constantin, dezvăluiri din căsnicia cu Robert Stoica. Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii: „El e mai timid”

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit în această vară, iar artista face dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în noaptea nunţii.

13 sept. 2023, 18:31
Maria Constantin, dezvăluiri din căsnicia cu Robert Stoica. Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii: „El e mai timid”
Maria Constantin, dezvăluiri din căsnicia cu Robert Stoica. Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii: "El e mai timid"

Maria Constantin, dezvăluiri din căsnicia cu Robert Stoica. Cântăreaţa a dezvăluit ce s-a întâmplat la petrecerea de nuntă, la care ea și soțul ei abia s-au văzut!

„În noaptea nunții nu știu dacă ne-am întâlnit de trei-patru ori, pentru că eu eram pe ringul de dans, dar el e puțin mai timid și n-a ieșit pe ringul de dans, abia după puțin timp s-a mai decis puțin, totuși este nunta lui, dar în noaptea respectivă fiind și acea peliculă de apă de la restaurant, mă tot uitam după el și încercam să ajung la el, dar pe drum mă mai întâlneam cu invitați și el deja era în alt loc”, a spus interpreta de muzică populară, conform WOWbiz.

Citeşte şi: Un nou scandal la Antena 1. Simona Gherghe, luată cu asalt de fani: „În afară de vocabular are şi un suflet infect!”

Maria Constantin are un fiu din prima căsnicie, în vârstă de 14 ani, şi este gata să rămână din nou însărcinată, chiar dacă are niște temeri. Mai exact, prima sarcină a fost una problematică, așa că se teme că se va întâmpla același lucru și a doua oară.

„Nu e ceva neapărat pentru noi. Da, ne dorim, dar având în vedere că eu și prima dată când am rămas însărcinată am luat o mulțime de tratamente și știu că am ceva probleme, dar nu știu dacă vor fi vreodată rezolvate. Cumva, nu mai sper la lucrul acesta. Dacă este să se întâmple și Dumnezeu ne oferă această bucurie, se întâmplă și o să îi mulțumim din suflet. Dacă nu se întâmplă, oricum noi avem minunile din viața noastră, atât eu, cât și Robert, iar noi suntem fericiți”, a mai spus Maria Constantin.

Citeşte şi: Loredana Chivu riscă şapte ani de puşcărie. Două plângeri penale şi patru capete de acuzare din partea fostului logodnic