Magda Pălimariu a născut în Norvegia chiar de ziua ei. Primele imagini cu bebeluşul

Magda Pălimariu încă e internată în spital, ea a născut în Norvegia, acolo unde soțul ei e stabilit, acolo unde el are mai multe afaceri. Vedeta a împlinit astăzi 43 de ani.

20 aug. 2022, 12:56

Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen, soțul ei, au devenit pentru prima oară părinți. Prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în ziua în care a împlinit 43 de ani.

Anunțul l-a făcut chiar vedeta, într-o postare pe rețelele de socializare. Magda Pălimariu a scris că băiețelul a venit pe lume chiar astăzi, 20 august, de ziua ei de naștere, și la o zi distanță de la aniversarea căsniciei sale cu Ionuț Eriksen, care e mâine.

Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească după naştere. A ajuns la 59 de kilograme de la 80: „Nu e chiar atât de uşor”
„Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? ♥️ Și mai e și dată căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. ??Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!??”, a scris vedeta pe Facebook, care a arătat și primele două imagini cu micuțul.

Magda Pălimariu încă e internată în spital, ea a născut în Norvegia, acolo unde soțul ei e stabilit, acolo unde el are mai multe afaceri. Vedeta a împlinit astăzi 43 de ani.

Adriana Bahmuțeanu, atac DUR la adresa lui Nikos Papadopoulos, fostul ei iubit: „Am fost șantajată și hărțuită de acest om. Să-mi lase viața personală în pace”

Magda Pălimariu, fericită să devină mămică

Vedeta este ăn cumea fericirii, mai ales că și-a dorit acest bebeluș intens, așa cum preciza cu ceva timp în urmă: „Îmi dau seama cât de norocoși suntem. Viața ne oferă continuu surprize, astfel încât pot spune că au fost luni pline de schimbări, trăiri noi, necunoscut și multe emoții. Ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul.  Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami.”.

Magda Pălimariu și soțul ei s-au căsătorit în secret, anul trecut
Anul trecut, în 2021, Magda Pălimariu s-a căsătorit în mare secret! Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 1. Se pare că, în aceeași zi, au făcut și ceremonia religioasă. Slujba a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, din centrul Capitalei.

Vedeta a purtat atunci o rochie albă, mulată, fiind în centrul atenției. Partenerul prezentatoarei a optat pentru un costum bleumarin.