Pepe este tată de băiat! Yasmine Ody, iubita artistului, a născut la o clinică din Capitală

Yasmine Ody, partenera de viață a lui Pepe, a născut, marţi, 7 iunie 2022, un băiețel. Copilul a venit pe lume la o clinică privată din București și a primit nota 10 la naștere.

07 iun. 2022, 16:12
Pepe este tată de băiat! Yasmine Ody, iubita artistului, a născut la o clinică din Capitală
Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a născut la o clinică din Capitală

Pepe a devenit tată de băiat, a anunţat prietenul său, Cristi Brancu, în cadrul emisiunii de la Prima TV. Artistul mai are două fiice, Maria şi Rosa Alexandra, din mariajul cu Raluca Pastramă.

Yasmine Ody a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10

Potrivit primelor informații furnizate de realizatorul emisiunii „Exclusiv VIP„, Yasmine Ody a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la venirea pe lume, micuțul cântărind 2,7 kilograme, şi l-a făcut pe Pepe tată de băiat!

Pepe și noua sa iubită surprinși într-un sărut pătimaș. Femeia care l-a pus pe jar pe latino-lover-ul României 

Pepe a stabilit deja și detaliile pentru botezul fiului său. „Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe la „Xtra Night Show”.

E oficial! Pepe și Yasmine Ody, vacanță în familie alături de copiii artistului la Disneyland în Paris

Și fosta soție a lui Pepe este însărcinată. Raluca Pastramă se pregăteşte că nascî încă o fetiță. Recent, de ziua sa de naștere, prietenii i-au organizat o petrecere surpriză, iar pe unul dintre panouri vedeta a scris și cum o va chema pe cea de-a treia fetiță. „Mariam vine pe lume”, a fost anunțul făcut de Raluca Pastramă.