Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, clipe grele de Crăciun. Ce a păţit Alegra, fiica lor cea mică

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au trecut prin clipe grele de Crăciun. Vedeta a născut pentru a doua oară în urmă cu câteva luni, când a adus-o pe lume pe mezina familiei, Alegra. Şatena a povestit pe reţelele de socializare ce i s-a întâmplat micuţei. 

27 dec. 2022, 17:15
Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, clipe grele de Crăciun. Ce a păţit Alegra, fiica lor cea mică
Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, clipe grele de Crăciun

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, clipe grele de Crăciun. Acesta era primul an pe care vedetele îl petreceau în formulă completă, însă planurile pe care le-au fost date peste cap din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă micuța Alegra.

Citeşte şi: Alice Cavaleru s-a întors acasă, după ce a născut. Prima întâlnire dintre Zora și Alegra, fiicele lui Vladimir Drăghia – FOTO

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, clipe grele de Crăciun

Fetiţa a răcit şi s-a simţit foarte rău, însă din fericire, nu a avut nevoie să fie internată în spital. „Primul Crăciun al Alegrei a venit la pachet cu prima ei gripă: febră, planuri anulate și trei nopți nedormite, dar măcar e fără internare. Acum deja e mult mai bine și cred că pot spune că am sărit și hopul ăsta. Sper ca 2023 să vină cu sănătate și liniște pentru toată lumea”, a povestit Alice Cavaleru, într-o postare distribuită pe Instagram.

Din păcate, nu este prima dată când micuța trece prin astfel de situaţii. La scurt timp după ce a venit pe lume, Alegra a fost diagnosticată de către medici cu septicemie.

Când avea Alegra două săptămâni, într-o seară, pregătind-o pentru somn, am sesizat că are fața umflată rău pe o parte. L-am anunțat pe Vladimir că plec la spital cu ea și am ieșit imediat pe ușă. A urmat cea mai lungă și urâtă noapte pe care o poate avea o proaspătă mămică.

M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă, lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic.

După cinci zile de tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital. Alegra trebuia să primească un alt antibiotic conform antibiogramei. Am ascultat vorbele doctorului aproape înghețată”, a povestit Alice la acea vreme.