Mezina lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut septicemie. „Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital”

Momente critice pentru fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia. Soția acestuia a ajuns de urgență la spital cu micuța de doar o lună.

12 oct. 2022, 15:40
Mezina lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut septicemie. „Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital”

Alegra, fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia, a fost dusă de urgență la spital, unde a fost diagnosticată cu septicemie. Soția lui Drăghia, Alice Cavaleru a născut în urmă cu o lună, iar acum a povestit prin ce moment e dificile a trecut cu micuța.

Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară în septembrie, aceștia având și o fetiță mai mare. La naștere, mezina era perfect sănătoasă, dar din păcate acum a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza septicemiei.

Alice Cavaleru a povestit pe contul personal de Instagram despre perioada de groază prin care a trecut alături de familia ei. Cea mică a avut nevoie de administrarea unor antibiotice timp de două săptămâni, fiind internată în spital în tot acest timp.

‘Viața reală de mamă nu e ca pe Instagram, doar cu poze frumoase și multe inimioare. Viața de mamă e cu bune și rele. Viața mea cu Alegra a fost cu bune și cu rele încă de când s-a născut, dar partea mai puțin plăcută am prefera s-o țin doar pentru noi la momentul respectiv. .(…)Când avea Alegra două săptămâni, într-o seară, pregătind-o pentru somn, am sesizat că are fața umflată rău pe o parte. L-am anunțat pe Vladimir că plec la spital cu ea și am ieșit imediat pe ușă. A urmat cea mai lungă și urâtă noapte pe care o poate avea o proaspătă mămică. M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă, lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic.”, a scris soția lui Vladimir Drăghia într-o postare.

Citește și: Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia, clipe de groază în miez de noapte. Ce a păţit micuţa Zora

Alice a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de fiica ei și a mărturisit că diagnosticul a fost pus după cinci zile petrecute în spital, așa că au mai rămas acolo încă șapte zile.

„A doua zi, de dimineață, a început tratamentul cu antibiotic. Au fost momente grele care au părut o veșnicie și am simțit că am fost nevoită să mă lupt pentru fiecare clipă din acea noapte. Vladimir venea zilnic cu schimburi pentru noi, mâncare și tot ce aveam nevoie. Am făcut-o posibilul să rămân puternică pentru ea și să nu pierd laptele. Zilele treceau greu, nopțile și mai greu, dar măcar ea se simțea din ce în ce mai bine.

După cinci zile de tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital. Alegra trebuia să primească un alt antibiotic conform antibiogramei. Am ascultat vorbele doctorului aproape înghețată”, a povestit Alice.

Pe lângă faptul că a trebuit să fie puternică pentru Alegra, fiica cea mică, aceasta a realizat că va stat departe de Zora, fata cea mare, lucru care a întristat-o. Ea s-a confruntat și cu o erupție de piele, moment în care a realizat că trebuie să se mobilizeze și să fie alătuei de cei doi copii.

„Îmi doream doar să fie ea suficient de puternică să treacă cu bine peste acest hop. După ce a ieșit doctorul din salon, m-am dezmeticit și am realizat că asta înseamnă încă șapte zile fără Zora. Am simțit cum mi se rupe inima în două. Să fii mamă de doi copii și să poți sta doar lângă unul. Am cedat și în sfârșit am plâns. Mă simțeam captivă în acel salon, mă temeam mi-am pentru binele puiul meu mic și pentru inima frânta a celui mare.Știu prea bine ce înseamnă dorul de mamă. M-am privit în oglindă și am văzut că făcusem o reacție urâtă pe piept, gât și maxilar, ca un fel de erupție. Atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi revin, să fiu puternică, pentru că doar așa vom trece cu bine peste. Intuiția mi-a spus să plecăm din spital. Antibioticul trebuia administrat dimineața și seara într-o perfuzie de o oră și ceva, așa că m-am gândit că am putea pleca acasă dacă aș găsi unde să mergem pentru administrarea tratamentului de două ori pe zi.”, a mai spus Alice pe Instagram.

Citește și: Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, în doliu. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva ore: „Ultima noastră întâlnire a fost încărcată”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Cum se simte acum fiica lui Vladimir Drăghia

Din fericire, micuța alegra este bine acum, iar analizele au ieșit bune. Soția actorului a precizat că toate mamele care trec prin astfel de situații merită să fie apreciate.

‘‘Acum, Alegra, este în sfârșit bine. Simt că experiența prin care am trecut amândouă la atât de puțin timp după ce am ținut-o în brațe pentru prima dată, ne-a apropiat și mai mult. Are o lună de viață, iar jumătate din acest timp am avut inima cât un purice pentru puiul meu.Această experiență m-a făcut să mă gândesc la toate mamele care au trecut sau trec prin momente grele alături de copiii lor”.