Alice Peneacă are un nou iubit. Cine e bărbatul de care s-a îndrăgostit fotomodelul internațional

Fotomodelul și actrița Alice Peneacă are 30 de ani și a devenit cunoscută publicului după ce a fost căsătorită cu omul de afaceri Bobby Păunescu.

25 aug. 2022, 14:22
Alice Peneacă are un nou iubit. Cine e bărbatul de care s-a îndrăgostit fotomodelul internațional

Alice Peneacă trăiește o nouă poveste de dragoste

Vedeta a divorțat în urmă cu patru ani de omul de afaceri Bobby Păunescu, după o căsnicie de trei ani. Aceasta s-a afișat pe rețelele de socializare alături de noul ei iubit și pare mai fericită ca niciodată. Dragoș Caliminte este numele celui care îi aduce zâmbetul pe față. Acesta este un antreprenor din Constanța, cu afaceri în domeniul digital, conform contului său de LinkedIn.

Alice și Dragoș au fost împreună în mai multe vacanțe, dupa cum se poate vedea pe conturile lor de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Peneaca (@alicepeneaca)

Divorțul dintre Alice și Bobby Păunescu

Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, el având 47 de ani, iar ea 30, și au divorțat în 2018. „Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune! Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine”, a declarat în urmă cu mai mult timp, Alice Peneacă, într-un interviu la ProTv.

Din punctul ei de vedere, separare as-a produs pentru că nu se potriveau. „Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit ăentru sufletul meu”, a mai povestit fotomodelul.

Citește și: Anamaria Prodan spune adevărul despre relaţia cu medicul arab: „Nu mă fac de râs”

Citește și: EXCLUSIV Cum arată rochia de mireasă a iubitei lui George Simion. Ilinca a dat tot din casă: „Este făcută la comandă, din voal”